Cases

Natuurlijk zeggen woorden minder dan beeld. Op deze pagina vind je mijn portfolio een overzicht van projecten waar ik eerder aan heb gewerkt.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact met mij op.

Een nieuwe, moderne website voor een ambitieuze life coach met functionaliteiten zoals een webshop en lidmaatschap met afgeschermd leden gedeelte.

Een logo en website redesign voor kerk Grace Church

MDRN HOME verkoopt moderne wanddecoratie. Voor deze webshop bedacht ik de bedrijfsnaam en nam ik het logo-ontwerp, branding en de realisatie van de webshop voor mijn rekening.

Een elegant logo ontwerp en een sprankelend flyer design voor een dames ensemble. 

Ik ben erg tevreden over mijn logo, cv en website. De samenwerking beviel zo goed dat Michelle ook mijn website onderhoud. De website straalt uit wie ik ben en laat duidelijk zien wat ik doe. Michelle gaat net dat stapje extra door me zelfs te helpen met fotografie. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen

Jan van Seters

Birdie Design mocht voor countertenor en dirigent Jan van Seters een logo, cv en website ontwerpen. Daarnaast was er voor deze opdracht een extra uitdaging…

Branding en webshop ontwerp en realisatie voor een webshop met Zeeuwse streekproducten.

Top Fit Salland

Een fris en sportief logo ontwerp wat energie en plezier uitstraalt. Deze look heb ik ook doorgetrokken naar de huisstijl. 

Birdie Design mocht voor de Australische fashion designer een elegant en stijlvol logo ontwerpen. 

Het was een absoluut een fijne ervaring om met Birdie Design te werken. Uiterst professioneel, snel en betrouwbaar. Het eindproduct dat ik heb ontvangen overtreft mijn stoutste verwachtingen. Op elk stukje ontwikkelingsfeedback werd onmiddellijk gereageerd. Ik zou niet aarzelen om Birdie Design aan te bevelen voor al uw grafische ontwerpbehoeften!

Een projectontwikkelaar zocht een modern, chic en innovatief logo met een jonge uitstraling. Ze zochten niet alleen een logo, maar ook een bedrijfsnaam. 

Handelsonderneming Dickie

Dickie handelt in pallets en zocht een fris logo en huisstijl ontwerp met een subtiele verwijzing naar hun werkzaamheden.

Ik had een logo en huisstijl nodig voor mijn bedrijf Inner Leadership. Ik vond Michelle via internet. Ik heb enkel goede ervaringen met haar gehad. Ze is erg competent, werkt vlug, is professioneel en denkt met je mee. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!

Inner leadership

Voor het Zwitserse Inner Leadership mocht Birdie Design o.a. een logo, briefpapier en visitekaartjes ontwerpen.

Deze carwash had al een logo en huisstijl, maar zocht een ontwerper die diverse uitingen kon ontwerpen. Daarbij was het natuurlijk belangrijk dat de stijl aansluit bij de al bestaande logo en huisstijl. 

Logofolio

Een overzicht van logo ontwerpen waarvan ik niet een aparte projectpagina van heb gemaakt, maar die ik toch graag in mijn portfolio wil “showen”.

Een WordPress webshop voor een aanbieder van ergonomische bureaustoelen en zit-sta bureau’s. 

Michelle heeft voor ons een Woocommerce website opgezet waarbij zij zowel het design als de development voor haar rekening heeft genomen. Zeer te spreken over de prettige samenwerking die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en flexibiliteit om af te wijken van de originele planning op momenten dat onvoorziene problemen zich voordeden. Wij zijn blij met het eindresultaat en kunnen de services van Birdie Design dan ook aan iedereen aanbevelen.

Eigenaar Corine had al een goed idee van wat ze wilde. Samen kwamen we tot een modern logo ontwerp voor haar nieuwe bedrijf.

The outward look

Tineke, eigenaar van The Outward Look, was op zoek naar een logo en huisstijl waarbij mens en natuur centraal staan.

Een complete redesign van logo, huisstijl en website met de focus op duurzaamheid, milieu en natuurlijk

Michelle werkt pragmatisch en snel. Maar heeft bovenal de gave te doorgronden wat voor stijl je zoekt en kan dan in korte tijd verschillende aansprekende ontwerpen maken. Super tevreden met mijn nieuwe huisstijl en website!

Benieuwd hoe ik jouw bedrijf kan helpen?

Vragen of interesse in een samenwerking? Vul het contactformulier op de contactpagina in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.