Diensten

Je logo is vaak de eerste indruk die je klant krijgt van je bedrijf. Een sterk logo-ontwerp is dus onmisbaar, maar is nog maar slechts het begin van je identiteit. Bij het huisstijl ontwerp is het van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is. De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en een visitekaartje, maar natuurlijk kan een huisstijl nog veel meer bevatten. Denk aan banners, zeildoeken, visuals voor social media, enzovoort.

Na een huisstijl is het tijd voor een website. Vaak is je website meestal het eerste contactmoment van potentiële klanten. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat klanten doorklikken en besluiten contact met je op te nemen. Het laatste wat je dus wilt, is dat je website een onprofessionele indruk achter laat. Daarnaast is het voor je Google ranking ook belangrijk dat er bijvoorbeeld een SSL certificaat is geïnstalleerd, er sprake is van een mobile first aanpak, geen “broken links”, enzovoort.

Diensten

Hoe kan ik jouw helpen?

Of je nu op zoek bent naar een re-styling of juist een compleet nieuwe identiteit, ik help je graag. Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet precies wat je nodig hebt? Geen probleem! Ik adviseer je graag. 

Branding

Een logo zorgt vaak voor de eerste indruk bij je potentiële klanten, dus is het belangrijk dat je logo uitstraalt waar jij voor staat. Daar hoort natuurlijk ook een bijpassende huisstijl die consistent wordt toegepast op elke uiting.

Grafisch Vormgeving

Naast een logo-ontwerp en huisstijl is het natuurlijk ook belangrijk om je bedrijf te promoten door flyers, posters en ander drukwerk. Ook ontwerp ik online materiaal zoals social media visuals, infographics, iconen en meer. 

Website design

Een bezoek aan je website is meestal het eerste contactmoment van potentiële klanten. Een mooi en duidelijk website ontwerp is dus een must. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat klanten doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met je op te nemen.

Website onderhoud

Websites hebben onderhoud nodig. Thema’s en plugins moeten geüpdate worden, content moet regelmatig geplaatst of veranderd worden, enzovoort. Bespaar jezelf tijd en stress en sluit een onderhoudscontract af voor jouw website. 

Voordelen

Wat levert onze samenwerking jou op?

Natuurlijk wil je natuurlijk ook weten wat een nieuw website design jou gaat opleveren. Wat kun je verwachten als je met mij gaat samenwerken? 

Contact

Geef jouw bedrijf de identiteit die het verdient

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf een visuele identiteit te geven? Ik sta voor je klaar!

Scroll naar top
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.