Diensten & Services

Een logo, huisstijl of website laten ontwerpen? Elke organisatie en elk merk staat voor haar eigen unieke uitdagingen. Bekijk hieronder wat ik allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen.

Beschikbaarheid: Momenteel heb ik beperkt ruimte voor nieuwe projecten. 

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

Branding & Grafisch Vormgeving

Een logo zorgt vaak voor de eerste indruk bij je potentiële klanten, dus is het belangrijk dat je logo uitstraalt waar jij voor staat. Daar hoort natuurlijk een bijpassende huisstijl bij. Naast een logo-ontwerp en huisstijl is het natuurlijk ook belangrijk om je bedrijf te promoten door flyers, posters en ander drukwerk. Ook ontwerp ik digitaal materiaal zoals PowerPoint presentatie templates, social media afbeeldingen, infographics, iconen en meer.

Services

Logo design
Huisstijl-ontwerp
Marketing materialen
Social media visuals

Websites & Webshops

Je website is het vaak eerste waarmee je potentiële klant in aanraking met jouw bedrijf komt. Het is daarom belangrijk dat je website goed communiceert wat je bedrijf doet en waar het voor staat en wat je visie is. Je website is de plek om te laten zien dat je goed bent in wat je doet. Samen kruipen we in de huid van je doelgroep om tot een doeltreffend en professioneel webdesign te komen. Uiteraard wordt ook website optimalisatie niet vergeten zodat je website of webshop niet alleen technisch goed gebouwd is, maar dat zoekmachines jouw website ook kunnen vinden.

Services

Website design
Webshop realisatie
Website onderhoud

Website Onderhoud

Websites hebben onderhoud nodig. Thema’s en plugins moeten geüpdate worden, content moet regelmatig geplaatst of veranderd worden, veiligheid moet gemonitord worden, enzovoort. Daarnaast kan er tijdens het installeren van een conflicterende update problemen ontstaan. Bespaar jezelf tijd en stress en sluit een onderhoudscontract af voor jouw website.

Services

Installatie updates
Uitvoering back-ups
Broken links controle
Content plaatsing

Samen komen we verder

Neem dan ook vandaag nog contact met mij op! Vul het contactformulier op de contactpagina in en binnen 24 uur neem ik contact met je op om samen te overleggen hoe we jouw project aan kunnen pakken. 

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.