Een stijlvol logo voor een modeontwerper

Naast veel Nederlandse klanten heeft Birdie Design ook klanten over de hele wereld. De Australische fashion designer Benjamin Rando zocht een stijlvol logo ontwerp.

Diensten

Logo ontwerp

kleding merk logo
mode ontwerper klassiek en elegant logo ontwerp
zwart wit logo ontwerp

Over dit project

De Australische modeontwerper Benjamin Rando zocht voor zijn eigen merk een tijdloos, stijlvol en modern logo met een vrouwelijke touch. Hij had mijn BR royal monogram logo gezien en wilde hier graag een eigen versie van.

stijlvol monogram logo ontwerp voor modeontwerper

Een tijdloos en stijlvol fashion logo ontwerp

Benjamin had al een idee van wat hij wilde: hij vond mijn BR monogram logo erg mooi en wilde hiervan graag een eigen versie. Hij zocht een tijdloos en stijlvol logo ontwerp dat modern mocht zijn, maar wel met een vrouwelijke touch. Hij ontwerp namelijk alleen kleding voor vrouwen. Een logo met een connectie met de taal van couture.

Het resultaat is een stijlvol zwart wit logo ontwerp met een BR monogram. Zowel het monogram als het woordmerk is een stijlvol lettertype. De dunne lijnen geven het logo een wat meer vrouwelijke touch.

modeontwerper logo
fashion logo ontwerp

“Het was een absoluut een fijne ervaring om met Birdie Design te werken. Uiterst professioneel, snel en betrouwbaar. Het eindproduct dat ik heb ontvangen overtreft mijn stoutste verwachtingen. Op elk stukje ontwikkelingsfeedback werd onmiddellijk gereageerd. Ik zou niet aarzelen om Birdie Design aan te bevelen voor al uw grafische ontwerpbehoeften!”

Op zoek naar een stijlvol logo ontwerp?

Wil jij ook een tijdloos en stijlvol logo ontwerp? Neem contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.