Blog

Op mijn blog vind je artikelen over logo design, grafisch vormgeving, website design, online marketing en handige tips voor ondernemers. 

Wil je samenwerken? Neem dan contact met me op.

Recente artikelen

de beste wordpress plugins in 2024

De beste WordPress plugins in 2024

Wat zijn de beste WordPress plugins in 2024? Hoewel het geen goed idee is om zo maar klakkeloos allerlei plugins te installeren op je WordPress website zijn er een aantal plugins die echte pareltjes zijn. Plugins die je echt verder helpen, bijvoorbeeld een SEO plugin. Of plugins die meerdere taken van meerdere plugins overnemen, zodat

SEO trends in 2024 - de toekomst van SEO

Wat zijn de SEO trends in 2024? Verbeter je resultaten in Google.

Wat zijn de SEO trends van 2024?SEO is altijd in ontwikkeling. Het is niet een taak wat je 1 keertje doet en dat het dan wel klaar is. Nee, met SEO moet je eigelijk regelmatig bezig zijn. Daarbij hoort ook dat je weet wat er speelt op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. In dit artikel kijken we naar de toekomst van SEO en vertel ik je alles over de SEO trends van 2024.

webdesign trends voor 2023

Webdesign trends voor 2023

Elk jaar kijk ik naar de trends op het gebied van logo en webdesign. Wat kunnen we in 2023 verwachten? Dit zijn de belangrijkste webdesign trends voor 2023.

logo ontwerp trends in 2023

Logo ontwerp trends in 2023

Klakkeloos trends volgen zou ik overigens niet aanraden, maar het is altijd goed om toch een oogje in het zeil te houden. Wellicht dat je een trend namelijk kunt gebruiken om je logo weer een nodige update te geven. Dit zijn de logo ontwerp trends in 2023.

black friday deals

Black Friday deals voor ondernemers

De een haat het de ander houdt er van: Black Friday. Wie houdt er tenslotte niet van een beetje (of heel veel) korting. Hoewel niet elke Black Friday deal een goede koop is, is er zeker wel voordeel te halen.

wat is google AMP

Wat is Google AMP? Waarom is dit belangrijk voor websites?

Als je een website hebt, dan kun je er niet om heen om je website te optimaliseren. Snelheid is van levensbelang voor het succes van je website en dus in de meeste gevallen ook het succes van je business. Een relatief nieuwe ontwikkeling daarin is AMP. Ik vertel je in dit artikel er alles over.

beste podcasts voor ondernemers

Beste podcasts voor ondernemers

Persoonlijk vind ik het altijd leuk om te leren van andere ondernemers. Het zorgt altijd voor inspiratie en extra motivatie. In dit artikel geef ik je tips voor fijne podcasts voor ondernemers.

wat kost het een logo ontwerp

Wat kost een logo ontwerp?

De prijzen voor het laten ontwerpen van een logo kunnen nogal uiteen lopen. In dit artikel vertel ik wat een logo ontwerp ongeveer kost.

Zoek

Categorieën

Social Media

Gratis tips en tricks ontvangen?

Ben jij ondernemer en wil jij ook gratis tips en tricks ontvangen op het gebied van (online) marketing, logo design, website design en grafisch vormgeving?

Meest gelezen artikelen

wordpress thema astra review

Astra WordPress Thema Review

Astra is een mooi, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk WordPress thema. In dit artikel een review van dit populaire Wordpress thema.

Logo bestanden uitleg

Alles over logo bestanden

In dit artikel vertel ik je alles over logo bestanden: wat krijg je (of zou je moeten krijgen) aangeleverd en wat kun je er mee?

Hoe voeg je meerdere links toe aan je Instagram bio

Meerdere links toevoegen aan je Insta bio

In je Instagram bio kun je slechts 1 link plaatsen, maar soms wil je wat meer linkjes kwijt. Hoe voeg je meerdere links toe aan je Instagram bio?

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.