Een professionele website laten maken?

Wil jij een professionele website laten maken voor jouw onderneming? Je website is het belangrijkste en meest waardevolle marketingmiddel dat je bedrijf heeft.

In de meeste gevallen vinden potentiële klanten je bedrijf eerder op Google dan in het telefoonboek. Bovendien werkt een website 24/7, heeft het alle benodigde informatie over wie je bent en wat je doet.

Bij een goede, effectieve website worden bezoekers omgezet in klanten. Ben jij op zoek naar professionele website? Ik help je graag.

Services

Website Design

Een website is dus een belangrijk marketingmiddel voor je bedrijf. Ben jij ondernemer en wil jij voor je business een nieuwe website laten maken? Of misschien is jouw website nodig toe aan een opfrisser. Wat je reden ook is, wanneer je een website wilt laten maken voor je bedrijf, is het natuurlijk wel de bedoeling dat deze wat oplevert. Tijdens ontwerpen en bouwen in WordPress hou ik rekening met conversie. Je website wordt getest op snelheid en teksten worden aangepast zodat ze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. 

Webshops & e-commerce

Webshop laten maken? Ook webshops worden op maat gemaakt. Nadat we jouw wensen in kaart hebben gebracht, ga ik aan de slag met het ontwerp en realisatie in WordPress samen met WooCommerce.
Uiteraard kunnen jouw klanten betalen met hun favoriete betaalmethodes, zoals iDeal en PayPal. Dankzij betalingsprovider Mollie beheer jij gemakkelijk de betalingen vanuit je webshop. Uiteraard focus ik me, naast een mooi, functioneel en professioneel design, op conversie, zoekmachine optimalisatie en snelheid van je website.

Website onderhoud

Na de lancering krijg je 2 maanden gratis onderhoud. Elke website heeft namelijk op z’n minst maandelijks onderhoud nodig. Thema’s en plugins brengen met regelmaat updates uit ter verbetering van de veiligheid of om nieuwe functies uit te rollen. Daarnaast is het voor de veel bedrijven belangrijk hun content vers te houden door regelmatig wat te plaatsen. Dit is niet moeilijk, maar kost wel veel tijd. Voor mijn klanten bied ik als extra service aan om hun website te onderhouden. Zo hou jij meer tijd over om te doen waarin je goed zijn: jouw bedrijf runnen.

Mijn aanpak

1

Research

Niemand kent jouw bedrijf en branche zo goed als jijzelf. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik daarom een vragenlijst opgesteld. Zo kan ik beter begrijpen wie je bedrijf is, wat jou bedrijf doet, wat voor website je nodig hebt, welke functies de website moet hebben, etc. Vervolgens ga ik de door jou gegeven antwoorden analyseren en voer ik ook mijn eigen research uit.

2

Concept

Voordat ik in WordPress ga beginnen, ontwerp ik eerst 2 voorstellen. Dit is een "plat" ontwerp in pdf. Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit deze designs bouw ik de website in WordPress. Uiteraard zorg ik er ook voor dat de benodigde plugins geïnstalleerd worden. Ik optimaliseer je website zoveel mogelijk voor Google. Dit betekend een website met snelle laadtijden, geoptimaliseerde afbeeldingen, nette urls, enz.

3

Website ontwikkeling

Uiteraard krijg je de mogelijkheid tijdens het hele proces om feedback te geven. Tijdens het ontwerp en de bouw van de website. Dit herhalen we totdat de website helemaal naar jouw zin is. Voor oplevering test ik de website uitvoerig op verschillende devices (smartphone, tablet en desktop).

4

Feedback & testen

Iedere klant die bij Birdie Design een website heeft laten maken, ontvangt nNa oplevering gratis 1 tot 3 maanden onderhoud en service. Zo kan ik je op weg helpen met je website om zo te zorgen voor een goede start. Het is mogelijk om na deze periode het onderhoud van de website te laten regelen. Kijk voor meer informatie op de website onderhoud pagina.

Next steps

Na lancering

5

Lancering

Dan is het eindelijk zover: de lancering van je nieuwe website! Zodra we online gaan, test ik nogmaals zorgvuldig je website om er zeker van te zijn dat alles werkt naar behoren. Ook test ik de website nogmaals op snelheid zodat we zeker weten dat de website klaar is voor maximale prestaties!

6

Onderhoud & optimalisatie

Afhankelijk van welk website pakket je afneemt, ontvang je na de lancering 2 maanden onderhoud. Zo help ik je op weg met je website en creëren we samen een goede start. Na deze periode kun je er voor kiezen om onze samenwerking voort te zetten met een onderhoudscontact of ga je zelf het onderhoud regelen.

Zij gingen je voor

Vraag & antwoord

Dit ligt voor een groot gedeelte ook aan jouw wensen en eisen. Een simpele website met 5 pagina’s kan rond de 3 weken klaar zijn. Des te meer pagina’s des te meer werk, dus dan kan het wat langer duren. Uiteraard gaat een opleverdatum altijd in overleg met jou. 

Uiteraard vraag je je af wat het kost om een website te laten maken. Dit verschilt per project, maar ik kan je wel een richtlijn geven. Het maken van een website kost bij Birdie Design tussen de €1250 en €2500. Het bedrag wordt bepaald door de eisen die je stelt aan je website. Des te meer werk voor mij des te duurder het natuurlijk wordt. Een WordPress webshop of een leden website (bijv. voor cursussen) kost bijvoorbeeld meer dan een “gewone” website.

Hou ook rekening met kosten voor hosting en eventueel voor plugins. Als je gebruik maakt van een onderhoudscontract dan hoef mag je gebruik maken van mijn licenties voor premium plugins.

Wanneer we gaan samenwerken, zijn er een aantal dingen die ik nodig heb voordat ik kan beginnen. Ik hou van duidelijkheid, daarom krijg je van mij mail met alles wat ik van jou nodig heb. Dit verschilt per klant, maar de volgende dingen zijn meestal standaard:

  • Inloggegevens van je host.
  • Content, zoals teksten en foto’s.
  • Kleurcodes en logo als je deze al hebt.
  • Enz.

Nee, dat gaat helaas niet. Elk WordPress thema werkt namelijk net weer iets anders. Het duurt best even voordat ik weet hoe een thema werkt. Daarnaast zijn ook niet alle thema’s even goed. Ik werk met het WordPress thema Astra samen met Elementor. Dit is een snel, betrouwbaar thema met uitstekende klantenservice. 

Na je website lancering krijg je 2 maanden gratis onderhoud en service. Dit betekend dat je in die periode bij mij terecht kunt met vragen, kleine aanpassingen, content plaatsing en bij problemen. Daarnaast zorg ik ervoor dat WordPress, het thema en plugins geüpdatet worden. Na deze periode kun je er voor kiezen om zelf het onderhoud te gaan regelen of de samenwerking met mij voort te zetten.

Voor aanvang van het project betaal je een voorschot van 50%. Het restantbedrag betaal je bij oplevering. Wil je vooraf direct alles in 1 keer betalen, dan ontvang je 10% korting op de factuur. 

Neem gerust contact met me op via de contactpagina. Laat een bericht voor me achter en ontvang binnen 24 uur een reactie. Het is ook mogelijk om een appje te sturen.

Wat klanten vinden

Rob van Logan

Mede-eigenaar

Michelle heeft voor ons een Woocommerce website opgezet waarbij zij zowel het design als de development voor haar rekening heeft genomen. Zeer te spreken over de prettige samenwerking die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en flexibiliteit om af te wijken van de originele planning op momenten dat onvoorziene problemen zich voordeden. Wij zijn blij met het eindresultaat en kunnen de services van Birdie Design dan ook aan iedereen aanbevelen.

leadership zakelijk logo

Chantalle Moerker

Eigenaar

“Ik had een logo en huisstijl nodig voor mijn bedrijf Inner Leadership. Ik vond Michelle via internet. Ik heb enkel goede ervaringen met haar gehad. Ze is erg competent, werkt vlug, is professioneel en denkt met je mee. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!”

logo design J monogram with music note

Jan van Seters

Countertenor & Dirigent

“Ik ben erg tevreden over mijn logo, cv en website. De samenwerking beviel zo goed dat Michelle ook mijn website onderhoud. De website straalt uit wie ik ben en laat duidelijk zien wat ik doe. Michelle gaat net dat stapje extra door me zelfs te helpen met fotografie. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!”

Gratis website analyse

Twijfel je of je eigenlijk wel een nieuwe website nodig hebt? Of zou je graag eens vrijblijvend willen weten hoe je website er voor staat voordat je besluit een website te laten maken? Elke maand geef ik 2 gratis website analyses weg waarbij ik controleer op je vindbaarheid in Google, mobielvriendelijkheid, structuur van je website, technische fouten en meer.

Hierna krijg je eerlijk en vrijblijvend advies. Soms kun je zelfs zelfstandig kleine problemen oplossen. Mocht je naar aanleiding van de analyse interesse hebben in een samenwerking dan ontvang je van mij een passend aanbod. 

Een professionele website laten maken?

Een professionele WordPress website laten maken voor jouw bedrijf? Als jij er klaar voor bent, ben ik dat ook! Neem contact met me op zodat we samen jouw project kunnen starten.

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.