Website laten maken?

Je website is waarschijnlijk het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Het is tenslotte vaak het het eerste contactmoment van potentiële klanten. Een professionele en goed functionerende website is een cruciale factor in het succes van een bedrijf. Een mooi, modern en eigentijds ontwerp waarbij over elke detail is nagedacht is een must.

Diensten

Wat kan ik voor jou doen?

Een website laten maken die ook nog gemakkelijk te onderhouden is? Ik begin met het ontwerp, daarna bouw ik dit website design in WordPress. Hiervoor gebruik de Astra WordPress thema in combinatie met page builder Elementor. Aangezien ik veel ervaring heb met zowel Astra als Elementor weet precies ik hoe deze 2 samenwerken. Ze stellen me in staat om prachtige custom WordPress websites te bouwen.

De gebruikerservaring is ook een belangrijk onderdeel van webdesign. Wanneer mensen je website bezoeken, hebben ze vaak een doel. Jij wilt dat ze dat doel op zo’n efficient mogelijke manier bereiken. Anders riskeer je dat je bezoekers gefrustreerd raken en je website verlaten om nooit meer terug te keren. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie is een must. Het is tenslotte de bedoeling dat je gevonden wordt in Google. Birdie Design zorgt er voor dat de basis goed is: SSL certificaat installatie, een mobile first aanpak en een snelle website.

WordPress websites zijn relatief makkelijk zelf te onderhouden, maar het is ook mogelijk dat ik je website blijf onderhouden. Lees er meer over op de website onderhoud pagina.

Website design

Je website is het vaak eerste waarmee je potentiële klant in aanraking met jouw bedrijf komt. Het is daarom belangrijk dat je website goed communiceert wat je bedrijf doet en waar het voor staat en wat je visie is. Je website is de plek om te laten zien dat je goed bent in wat je doet. 

WordPress websites

WordPress is het meest populaire website platform (oftewel CMS). Maar liefst 15% van alle ‘s werelds top websites draaien op WordPress. Niet zonder reden, want je kunt je WordPress website makkelijk updaten, content veranderen of toevoegen, een blog beginnen, en meer. 

WordPress webshops

Webshops kunnen ook uitstekend gebouwd worden met WordPress. Hiervoor gebruik ik de plugin WooCommerce. Betalingen kun je ontvangen met betalingsprovider Mollie. 
Bekijk ook zeker mijn portfolio met voorbeelden van diverse websites en webshops.  

Responsive Websites

Het is eigenlijk een no-brainer, maar mijn websites zijn allemaal responsive. De mobiele weergave is zelfs zo belangrijk geworden dat dit een grote invloed heeft op je Google ranking. Ik zorg ervoor dat je website er ook op de tablet of smartphone goed uit ziet door dit uitvoerig te testen.

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Natuurlijk is elke klant anders, maar het proces is in grote lijnen wel hetzelfde:

Research

Niemand kent jouw bedrijf en branche zo goed als jijzelf. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik daarom een vragenlijst opgesteld. Zo kan ik beter begrijpen wie je bedrijf is, wat jou bedrijf doet, wat voor website je nodig hebt, welke functies de website moet hebben, etc. Vervolgens ga ik de door jou gegeven antwoorden analyseren en voer ik ook mijn eigen research uit.

Website Ontwerp & Ontwikkeling

Voordat ik in WordPress ga beginnen, ontwerp ik eerst 2 voorstellen in Adobe XD. Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit deze designs bouw ik de website in WordPress. Uiteraard zorg ik er ook voor dat de benodigde plugins geïnstalleerd worden. Ik optimaliseer je website zoveel mogelijk voor Google. Dit betekend een website met snelle laadtijden, geoptimaliseerde afbeeldingen, nette urls, enz.

Feedback & Testen

Uiteraard krijg je de mogelijkheid tijdens het hele proces om feedback te geven. Tijdens het ontwerp en de bouw van de website. Dit herhalen we totdat de website helemaal naar jouw zin is. Voor oplevering test ik de website uitvoerig op verschillende devices (smartphone, tablet en desktop).

Oplevering

Na oplevering krijg je gratis 1 tot 3 maanden onderhoud en service. Zo kan ik je op weg helpen met je website om zo te zorgen voor een goede start. Het is mogelijk om na deze periode het onderhoud van de website te laten regelen. Kijk voor meer informatie op de website onderhoud pagina.

Case studies

Bekijk mijn WordPress websites

Niet inbegrepen

Wat ik niet doe

Webdesign en grafisch vormgeving zijn mijn core business. Ik denk graag met je mee, maar er zijn een aantal dingen die ik niet voor je kan doen. Deze werkzaamheden zijn dus ook niet inbegrepen in mijn pakketten en zul je dus zelf moet regelen. Uiteraard kan ik je hier wel in adviseren.

Domeinnaam en hosting

Je moet zelf een domeinnaam en hosting aanschaffen. Ik kan  SiteGround aanbevelen aangezien ik ze zelf ook voor mijn eigen websites gebruik. Ik ben erg tevreden over hun service. Lees meer over het vinden van geschikte hosting. Nadat je hosting en een domeinnaam hebt aangeschaft, kun je de rest aan mij overlaten.

Teksten schrijven

Ik ben geen schrijver, dus kan geen teksten schrijven voor je website. Natuurlijk wil je dat je website hoog komt in de Google zoekresultaten. Dit bereik je met SEO, oftewel Search Engine Optimalisation. Met SEO heb ik wel ervaring en kan ik je adviseren waar nodig. Daarnaast kan ik je ook in contact brengen met goede SEO schrijvers.

Een ander thema gebruiken

Ik werk met het WordPress thema Astra. Dit betekend dat je niet zelf een thema kunt kiezen. Reden hiervoor is dat elk thema anders is. Alle thema’s hebben een leercurve en het duurt even voordat je een thema echt goed kent. Naast Astra gebruik ik de Elementor page builder voor alle websites. Dit zorgt ervoor dat ik unieke, op maat gemaakte websites kan bouwen.

Contact

Op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf?

Neem contact met mij op, dan kijken we samen wat jouw project nodig heeft.

Scroll naar top
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.