Mens en natuur logo ontwerp

The Outward Look was op zoek naar een modern, minimalistisch en duurzaam logo ontwerp waarbij mens en natuur centraal staan. Daarnaast ontwierp Birdie Design ook de huisstijl en een mooie PowerPoint template. Later volgde er ook nog een opdracht voor het ontwerpen van banners.

Diensten

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
PowerPoint template
Banner ontwerp

Logo en huisstijl ontwerp met mens en natuur
minimalistische logo en huisstijl
natuur logo ontwerp

Over dit project

Bij dit project zocht de opdrachtgever naar een minimalistisch logo ontwerp met mens en natuur centraal. Daarnaast was er een voorkeur voor zachte kleuren, eventueel combineert met een warme kleur. Het resultaat is dit moderne mens en natuur logo ontwerp.

modern logo en huisstijl ontwerp met mens en natuur

mens en natuur logo ontwerp met symboliek

Het resultaat is een modern en minimalistisch logo ontwerp met dunne lijnen. Het beeldmerk staat symbool voor team, natuur, leiderschap, groei en ontwikkeling. De twee cirkels rond het blaadje zijn open wat symbool staat voor het naar buiten treden (oftewel outward). De figuren in het blaadje stralen actie en energie uit. Het logo straalt ook duurzaamheid uit. 

huisstijl ontwerp met mens en natuur

Een minimalistische huisstijl

De minimalistische stijl is verder doorgetrokken naar de huisstijl. Het briefpapier heeft het blaadje als een soort watermerk. Het briefpapier wordt gebruikt als Microsoft Office sjabloon. 

Ook bij het visitekaartje zien we een gedeelte van het beeldmerk ook weer terug. Het blaadje van het beeldmerk is te zien op zowel het visitekaartje als het briefpapier. 

Deze stijl hebben we ook gebruikt voor de PowerPoint template. Daarbij hebben we een warme cognac kleur toegevoegd. Deze kleur wordt spaarzaam toegepast, omdat het anders snel erg druk oogt. Door de warme kleur te gebruiken waar het past, voegen we net die warmere touch toe die de opdrachtgever graag ziet.

Een voorbeeld van de PowerPoint template zie je hieronder.

Na deze opdracht volgde ook nog een ontwerp voor banners. Deze zijn te gebruiken op hun website. Ook hier komt de frisse kleuren terug. 

minimalistische logo en huisstijl
logo ontwerp met mens en natuur
groen ecologisch banner ontwerp voor website

Michelle heeft de belangrijkste aspecten die mijn nieuwe bedrijf uitbeelden – zoals groei en persoonlijke ontwikkeling – weten om te zetten in een prachtig minimalistisch logo. Na het invullen van een vragenlijst met betrekking tot mijn wensen, kwam ze terug met aantrekkelijke ontwerpen. Ze heeft ook andere standaardopstellingen voor me gedaan, banners voor mijn website, Microsoft Office-sjablonen en visitekaartjes. Het was een snelle, professionele en prettige ervaring.

Op zoek naar een duurzaam logo?

Ook op zoek naar een mens en natuur logo ontwerp? Of misschien een logo met een duurzame uitstraling? Wat je ook zoekt: ik help je graag. Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier hieronder in of plan een belafspraak in op de contactpagina.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.