Een zeeuws logo ontwerp

Bij Zeeuws Doosje kun je terecht voor leuke cadeau pakketjes met Zeeuwse streekproducten. Deze doosjes hebben allemaal een thema (zoals koken en bakken, borrelen, enz.).

Diensten

Logo ontwerp
Briefpapier
Bedankkaartjes
Stickers
WordPress Webshop
WordPress Onderhoud
Fotografie

logo laten ontwerpen
Digitale brochure voor zakelijke geschenken en kerstpakketten
Wordpress webshop met stoere en robuuste look

Over dit project

Een stoer, robuust logo ontwerp met bijpassende huisstijl en een webshop gebouwd met WordPress. Natuurlijk alles met een link naar Zeeland.

Zeeuws logo ontwerp

Een stoer, robuust en industrieel logo-ontwerp

Voor het logo en huisstijl ontwerp wilde ik een stoere, robuuste look. Een tikje industrieel. Natuurlijk moest ook de link met Zeeland duidelijk zijn. Uiteindelijk denkt iedereen bij “Zeeland” aan zee en strand. Een ander idee was om een “doosje” terug te laten komen. Deze 2 ideeën heb ik gecombineerd tot dit logo-ontwerp. Het doosje is vrij abstract terug gekomen in de vorm van het vierkant waarin de golf en de vuurtoren is verwerkt. De 2 meeuwen maken het beeldmerk af. De bedrijfsnaam is in een robuust lettertype. Dit lettertype heeft ook wat ruwe randjes wat goed past bij de industriële waar ik voor wilde gaan.

Ontwerp voor de sticker

Een robuuste en stoere huisstijl

Bij een stoer logo hoort natuurlijk ook een robuuste en stoere huisstijl. Hiernaast zie je het ontwerp voor de factuur. Als extra element zijn er abstracte golven toegevoegd. Deze komen terug door de gehele identiteit: de website, de digitale brochure, het drukwerk, de Instagram templates enz.

Benieuwd hoe andere uitingen er uit zien? Hieronder zie je foto’s van de rest van de huisstijl.

robuust en stoer huistijl ontwerp
Bedank kaartje voor Zeeuws Doosje
Recepten kaartje gratis weggever
Instagram template voor Zeeuws Doosje

Een WordPress webshop voor zowel consumenten als zakelijke klanten

De lijn van de rest van de huisstijl is uiteraard doorgetrokken in de webshop. Bij het bouwen van de WordPress webshop hebben we uiteraard rekening gehouden met conversie en snelheid. Daarbij hebben we ook extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Uiteraard zijn dit dingen waar we nog steeds mee bezig zijn. Als onderdeel van het WordPress onderhoud controleren we regelmatig controleren we op snelheid, zoekmachine vindbaarheid en conversie en passen het ontwerp aan waar nodig.

Daarnaast was het belangrijk om zowel consumenten als zakelijke klanten aan te spreken voor bijvoorbeeld zakelijke geschenken en kerstpakketten. Inmiddels heeft deze webshop al heel wat mensen blij mogen maken met een Zeeuws streekpakket!

Wordpress Webshop voor Zeeuwse streekproducten

Een stoer ontwerp voor jouw bedrijf?

Ik help je graag met het ontwerpen van een logo, huisstijl en/of website. Samen kijken we wat jij nodig hebt om tot een succes te komen.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.