Over Birdie Design

Birdie Design is een full service design bureau. Ik help ondernemers on- en offline groeien.

Modern logo ontwerp voor projectontwikkelaar
over birdie design
Wordpress webshop met stoere en robuuste look

Wie ben ik?

Ik ben Michelle, eigenaar van Birdie Design. Ik woon in het prachtige Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Dankzij Birdie Design kan ik dagelijks doen wat ik het liefste doe: enthousiaste ondernemers helpen om hun onderneming te laten groeien met mijn ontwerpen en concepten.

foto Michelle eigenaar Birdie Design

Het is mijn passie om mensen en mede ondernemers te helpen om hun droom te realiseren en hun visie visueel vorm te geven.
Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mijn kennis te delen met anderen d.m.v. met mijn blog en nieuwsbrief.

Mijn Expertises

1

Logo ontwerp

Je branding begint allemaal bij je je logo ontwerp. Ik ontwerp voor je bedrijf een passend logo ontwerp. Natuurlijk hou ik rekening met jouw wensen en adviseer ik je waar nodig. Samen komen we tot een top logo!

2

Branding & Grafisch vormgeving

Een logo is nog maar het begin: branding gaat o.a. over je gehele huisstijl, kleuren, merk identiteit en meer. Natuurlijk wil je je business ook promoten met posters, flyers, social media posts, enzovoort.

3

Website Design

Een snelle website die er gelikt uit ziet, een goede gebruikerservaring en gebouwd met conversie in gedachten. Zodat jij die leuke klanten aantrekt. Klinkt goed? Ik help je er graag mee!

4

Website onderhoud

Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Er komen regelmatig updates van je thema, plugins en WordPress uit die geïnstalleerd moeten worden. Gaat er iets mis? Dan help ik je met het oplossen van problemen.

Zij gingen je voor

Benjamin Rando

Een stijlvol logo ontwerp voor een Australische modeontwerper.

Zeeuws Doosje

Een stoer logo en huisstijl ontwerp met een link naar Zeeland.

Werkvrij

Een snelle website met aandacht voor conversie en gebruikersgemak.

Wat klanten vinden

mode ontwerper klassiek en elegant logo ontwerp

Benjamin Rando

Fashion Designer

“Het was een absoluut een fijne ervaring om met Birdie Design te werken. Uiterst professioneel, snel en betrouwbaar. Het eindproduct dat ik heb ontvangen overtreft mijn stoutste verwachtingen. Op elk stukje ontwikkelingsfeedback werd onmiddellijk gereageerd. Ik zou niet aarzelen om Birdie Design aan te bevelen voor al uw grafische ontwerpbehoeften!”

leadership zakelijk logo

Chantalle Moerker

Eigenaar

“Ik had een logo en huisstijl nodig voor mijn bedrijf Inner Leadership. Ik vond Michelle via internet. Ik heb enkel goede ervaringen met haar gehad. Ze is erg competent, werkt vlug, is professioneel en denkt met je mee. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!”

logo design J monogram with music note

Jan van Seters

Countertenor & Dirigent

“Ik ben erg tevreden over mijn logo, cv en website. De samenwerking beviel zo goed dat Michelle ook mijn website onderhoud. De website straalt uit wie ik ben en laat duidelijk zien wat ik doe. Michelle gaat net dat stapje extra door me zelfs te helpen met fotografie. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!”

Samen aan jouw onderneming werken?

Vragen of interesse in een samenwerking? Vul het contactformulier op de contactpagina in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.