Website onderhoud

Na je website lancering is het werk nog niet gedaan. Elke website heeft onderhoud nodig. WordPress, thema’s en plugins brengen met regelmaat updates uit ter verbetering van de veiligheid of om nieuwe functies uit te rollen.

Bespaar tijd en stress en laat het onderhoud van je website aan mij over.

Services

Gratis premium plugins

Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van gratis plugins. Desondanks zijn er voor de ontwikkeling van een WordPress website diverse premium plugins noodzakelijk. Denk hierbij aan een cache plugin voor een snelle website, Elementor Pro voor het bouwen van een website, een vertaal plugin, een anti-spam plugin, etc. Bij een onderhoudscontact mag je gratis gebruik maken van mijn licenties.

Een veilige website

Ik besteed de nodige aandacht aan de veiligheid van je website. Ik zorg voor regelmatige backups. Daarnaast installeer ik een anti-spam en beveiliging plugin. Ook andere maatregelen, zoals het veranderen van de inlog link, worden genomen. Zo ben je zo goed mogelijk beveiligd tegen hacks en spam. 

Up-to-Date

Ik installeer alle WordPress, thema en plugin updates voor je. Ik check of ze veilig zijn om te installeren (i.v.m. kinderziektes of comptabiliteitsproblemen). Zijn er na een update toch problemen? Dan help ik je uiteraard daarmee!

Uptime monitoring

Ik hou bij of je website nog steeds online is. Dit is natuurlijk als het goed is altijd zo, maar soms kan er iets mis gaan. Is website opeens offline? Ik doe nader onderzoek!

Contentplaatsing

Wil je regelmatig nieuwe content plaatsen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een producten voor een webshop, een nieuwe blog post of andere kleine aanpassingen aan je website. Met het premium pakket kan ik je elke maand 4 uur helpen bij plaatsen van content op je website. 

Support

Gaat er iets mis? Dan ben ik er voor je! Ik help je bij het oplossen van problemen. Ik reageer (buiten vakanties en feestdagen) binnen 24 uur op je support aanvraag. 

Onderhoudscontract

Ik bied mijn klanten de keuze uit drie onderhoudspakketten aan. Je sluit een WordPress onderhoudscontact af per jaar waardoor je je WordPress website door mij kunt laten onderhouden. De prijzen zijn per maand. Het onderhoud wordt jaarlijks gefactureerd.

Bij het goedkoopste pakket betaal je alleen een bijdrage aan de premium plugins. Er zijn vaak diverse plugins nodig waarvoor je moet betalen, maar vaak maak ik hier zelf ook gebruik van. Op deze manier zijn we beiden voordeliger uit: jij betaalt minder voor je betaalde plugins en ik ontvang een kleine bijdrage aan de kosten van deze plugins. Uiteraard is dit niet verplicht. In dat geval betaal je dus zelf voor alle betaalde plugins die nodig zijn voor de bouw van je website.

Basic

Maak gebruik van mijn licenties van premium plugins
10 Maandelijks
 • Gebruik van premium plugins

Standaard

Maandelijks onderhoud
59 Maandelijks
 • Gebruik van premium plugins
 • Thema updates (maandelijks)
 • Plugin updates (maandelijks)
 • Back-up (maandelijks)
 • Uptime monitoring
 • Broken Links controle (maandelijks)
 • Beveiligingscontrole (maandelijks)
 • Snelheidscontrole (elk half jaar)

Premium

Wekelijks onderhoud & content plaatsing
89 Maandelijks
 • Gebruik van premium plugins
 • Thema updates (wekelijks)
 • Plugin updates (wekelijks)
 • Back-up (wekelijks)
 • Uptime monitoring
 • Broken Links controle (wekelijks)
 • Beveiligingscontrole (wekelijks)
 • Snelheidscontrole (elk kwartaal)
 • Content plaatsing (4 uur per maand)
Populair

Vraag & antwoord

Nee, je kunt er ook voor kiezen om zelf je onderhoud te gaan doen. 

WordPress onderhoud is noodzakelijk, maar je hebt natuurlijk altijd de keuze of je een professional wilt inhuren om dit voor je te doen. Je hebt ook altijd de optie om zelf je website onderhouden.

Grote aanpassingen aan je website, zoals nieuwe pagina’s (behalve blog berichten) zijn niet inbegrepen. Ook zijn redesigns niet inbegrepen.

Ja, dat is zeker mogelijk. Ook als je eenmalig hulp nodig hebt kan je bij mij terecht. Het is dus niet nodig hiervoor een onderhoudspakket af te sluiten. Maar als je onderhoud bij mij hebt ondergebracht betaal je een vast bedrag. Voor eenmalige hulp reken ik mijn uurtarief. Vaak ben je met een onderhoudscontract een stuk voordeliger uit.

Op dit moment is dit (nog) niet mogelijk. Graag geef ik je advies over hosting en biedt ook hulp bij het opzetten hier van.

Dat ligt erg aan het soort website dat je hebt. Veranderd de content regelmatig op je website of heb je een complexe website? Voor informatieve websites voldoet in de meeste gevallen het standaard onderhoudspakket.

Je betaalt per jaar. Je ontvangt op een vaste datum elke maand je factuur. Deze dien je te betalen voor de vervaldatum.

Neem gerust contact met me op via de contactpagina. Laat een bericht voor me achter en ontvang binnen 24 uur een reactie. Het is ook mogelijk om een appje te sturen.

Zelf je website onderhouden?

Ben je meer een doe-het-zelver? Mijn klanten krijgen mijn ‘Hoe onderhoud ik mijn WordPress website’ e-book gratis bij oplevering van hun website. Natuurlijk kunnen ze daarna er voor kiezen om Birdie Design hun website onderhoud te laten doen.

Wil je zelf leren hoe je je WordPress website moet onderhouden? Ik stel mijn e-book beschikbaar in mijn shop voor iedereen die geen webdesign klant van mij is.

Door een professional je website laten onderhouden?

Wil je zelf liever niet je website onderhouden? Ik help je graag bij WordPress website onderhoud. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Scroll naar boven
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.