Website Onderhoud

Als je WordPress website live is, dan is het toch klaar? Niet echt. Elke WordPress website heeft namelijk onderhoud nodig. WordPress website onderhoud is iets wat elke week en maand terug komt.

WordPress thema’s en plugins krijgen d.m.v. updates nieuwe functies, fouten worden opgelost of de beveilig wordt verbeterd. Er komen regelmatig updates uit voor WordPress zelf, je thema en plugins die dan geïnstalleerd moeten worden. 

Het kan gebeuren dat een update voor een conflict zorgt met een plugin. Dit kan je website of een element daarvan breken. Je design ziet er dan raar uit en werkt vaak niet meer. Dat moet natuurlijk z.s.m. opgelost worden!

Met een WordPress onderhoudscontract het je altijd een schone en veilige WordPress website en zijn alle onderdelen up-to-date. Geen zorgen meer maken over back-ups en of je per ongeluk “iets” fout hebt gedaan.

Diensten

Wat kan ik voor jou doen?

Bespaar jezelf tijd en stress. Laat je WordPress website onderhouden door een professional. Sluit een onderhoudscontract af voor jouw website. Afhankelijk van het onderhoudspakket dat je kiest, bied ik de volgende services aan. 

Thema updates

Om de zoveel weken wordt een WordPress thema geüpdate. Hier gaat er echter nogal eens iets mis: bepaalde onderdelen werken niet meer of zien er heel raar uit. Door updates eerst uit te testen kunnen dit soort problemen voorkomen worden. Komen er toch problemen voor? Dan probeer ik die voor je op te lossen.

Plugin updates

Ook met plugins gaat het nogal eens mis. Daarom test ik eerst zowel thema als plugin updates op een “staging” site (een soort test site) waardoor je live website niet wordt aangetast. Gaat er op de test site iets stuk dan zoek ik net zo lang naar een oplossing voordat ik de update op je live website doorvoer.

Back-ups

Het is verstandig om regelmatig een back-up te maken van je gehele website. Zeker voordat je updates gaat uitvoeren. Je wilt niet dat belangrijke pagina’s, blog posts en dergelijke verloren gaan. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, zorg ik er voor dat er van je website regelmatig een back-up wordt gemaakt. 

Broken links controle

Iedereen komt het wel eens tegen: je klikt op een link binnen een website om vervolgens een 404 melding te zien. De link werkt niet meer. Heel vervelend, want de kans bestaat dat je bezoekers snel je website verlaten. Door te controleren op ‘broken links’ kan dit probleem gemakkelijk voorkomen worden. 

Beveiligingscontrole

WordPress is een fantastisch CMS, maar door de enorme populariteit is het ook erg aantrekkelijk voor kwaadwillenden. Ik zorg er voor dat je website zo veilig mogelijk is door plugins te installeren die spam en malware tegenhouden. Ook controleren we zelf regelmatig of alles nog veilig is. 

Content plaatsing

Het fijne van WordPress is dat het redelijk gemakkelijk is om er mee om te gaan. Er is wel een leercurve, maar als je een beetje technische aanleg hebt, dan is dat geen probleem. Geen zin of tijd in om je hier in te verdiepen? Geen probleem, want ik plaats graag jouw content voor je.

Prijslijst

WordPress Website Onderhoud

Ik bied mijn klanten onderhoudspakketten aan. Hierbij kun je door mij je WordPress website laten onderhouden. De onderstaande prijzen, zijn de prijzen per maand. Betaal je gelijk voor een heel jaar? Dan krijg je 2 maanden gratis.

Basic

10
per maand
 • Gebruik van premium plugins

Standaard

59
per maand
 • Gebruik van premium plugins
 • Thema updates (wekelijks)
 • Plugin updates (wekelijks)
 • Uptime Monitoring
 • Back up 2x per maand
 • Broken links controle 1 x per maand
 • Beveiligingcontrole 1 x per maand
 • Snelheid controle 1x per maand

Premium

89
per maand
 • Gebruik van premium plugins
 • Thema updates (wekelijks)
 • Plugin updates (wekelijks)
 • Uptime Monitoring
 • Back up 4x per maand
 • Broken links controle 2 x per maand
 • Beveiligingcontrole 2 x per maand
 • Snelheid controle 1x per maand
 • Content plaatsing 3 uur per maand
Meest gekozen

De Basic en Budget pakketten zijn de goedkoopste WordPress website onderhoud pakketten. Voor het Basic pakket betaal je alleen voor de premium plugins die ik gebruik om je website te bouwen. Dit zijn vaak abonnementen die jaarlijks moeten worden bepaald. Afhankelijk van welke plugins je nodig hebt voor jouw WordPress website loopt dit nogal op. Met het Basic pakket ben je goedkoper uit en hoef je je niet druk te maken om de aanschaf van plugins en de daarbij horende jaarlijkse verlengingen.

Het Standaard en het Premium pakket zijn uitgebreidere pakketten waarbij ik ook de uptime van je website in de gaten houdt. Uptime is de tijd dat je website online is. Hopelijk is dit 100%, maar mochten er problemen zijn, krijg ik hiervan een melding zodat ik dit vlug voor je kan oplossen. Daarnaast kan ik content (dus blogs, afbeeldingen, nieuwe pagina’s of bestaande pagina’s) voor je plaatsen. Uiteraard heb je ook bij deze pakketten toegang tot de premium plugins.

E-book

WordPress onderhoud e-book

Wordpress onderhoud ebook

Mijn klanten krijgen mijn ‘Hoe onderhoud ik mijn WordPress website’ e-book gratis bij oplevering van hun website. Natuurlijk kunnen ze daarna er voor kiezen om Birdie Design hun website onderhoud te laten doen.

Momenteel biedt ik mijn onderhoudspakketten alleen aan voor mijn webdesign klanten. Ben jij geen klant, maar wil je wel leren hoe je je WordPress website moet onderhouden? Ik stel mijn e-book beschikbaar in mijn shop voor iedereen die geen klant van mij is. 

Contact

Liever de dingen doen waar je goed in bent?

Bespaar jezelf een hoop stress en tijd en laat Birdie Design jouw WordPress website onderhouden Zo kun jij je bezig houden met je bedrijf en de dingen doen waar jij goed in bent.

Scroll naar top
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.