Logo laten ontwerpen?

Wil jij een sterk logo laten ontwerpen voor jouw onderneming? Dan bij je bij Birdie Design aan het goede adres! 

Voor een goede eerste indruk krijg je maar 1 kans. De vormgeving van je communicatiemiddelen is essentieel. Je logo en volledige huisstijl moeten de essentie van jouw bedrijf weerspiegelen. Elk element moet herkenbaar zijn als onderdeel van je merk. Consistentie is dus van groot belang bij de ontwikkeling van jouw branding.

Samen laten we jouw potentiële klanten zien waar je bedrijf voor staat. 

Services

Logo ontwerp

Een logo laten ontwerpen voor je bedrijf is nogal wat. Een logo vertegenwoordigt een organisatie of merk en wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het merk in communicatie-uitingen. Een logo kan bestaan uit alleen tekst (woordmerk) of een symbool (beeldmerk) of een combinatie hiervan. Wat bij jou past, hangt o.a. af van je persoonlijke voorkeur en je doelgroep.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl is de visuele identiteit van een organisatie of merk. Hierbij horen o.a. de merknaam, het logo-ontwerp, eventuele slogans kleuren, lettertypes en diverse huisstijldragers. Huisstijldragers of uitingen zijn o.a. het ontwerp van een visitekaartje, envelop, briefpapier, factuurpapier, offertepapier, website, social media visuals, enzovoort.

Social Media afbeeldingen

Hoeveel social media profielen heeft jouw bedrijf? Facebook, Instagram, Linkedin en/of Pinterest? Ieder bedrijf zou minimaal twee tot drie social media profielen moeten hebben. Daarbij is het posten van aantrekkelijke afbeeldingen een must om op te vallen en volgers te krijgen.

Marketing materiaal

Hoe kunnen potentiële klanten weten dat je bestaat als je niets doet aan marketing? Denk hierbij aan online marketing visuals (waaronder social media), maar om offline uitingen zoals advertenties, posters, flyers en brochures. Uiteraard wordt hierbij je huisstijl consistent toegepast.

Mijn aanpak

1

Research

Een logo laten ontwerpen door Birdie Design betekend dat we samen aan de slag gaan. Niemand kent jouw bedrijf en branche zo goed als jijzelf. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik daarom een vragenlijst opgesteld. Zo kan ik beter begrijpen wie je bedrijf is, wat jou bedrijf doet, wie je doelgroep is en wat je eigen ideeën en wensen zijn m.b.t. je logo. Vervolgens ga ik de door jou gegeven antwoorden analyseren en voer ik ook mijn eigen research uit.

2

Concept

Na de researchfase is het tijd voor het ontwerpen van je logo en/of huisstijl! Je ontvangt 3 verschillende ontwerp voorstellen waaruit je kunt kiezen. Deze gaan we aan de hand van jouw feedback verder finetunen.

3

Feedback

Nadat je de ontwerp voorstellen hebt ontvangen, kun je feedback geven. Ik pas de voorstellen aan de hand van jouw feedback aan. Dit herhalen we totdat jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

4

Oplevering

Pas als jij 100% tevreden bent, gaan we over tot oplevering. Je ontvangt dan alle logo bestanden in kleur, zwart-wit en eventueel in andere kleurvariaties. Je ontvangt bestanden die je kunt gebruiken op je website, zoals .jpg, .png en .svg. Natuurlijk krijg je ook bestanden die je kunt gebruiken voor drukwerk, zoals .jpg, .pdf en .eps. Het kan lastig zijn om te weten waar welk bestand voor dient. Daarom krijg je van mij een gratis pdf met uitleg over alle bestandsformaten. Daarnaast krijg je ook nog eens een mini stijlgids met info over je logo inclusief een kleurenpallet dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je website en huisstijl.

Next steps

Zij gingen je voor

Vraag & antwoord

Een logo ontwerpen duurt ongeveer 1 a 2 weken. In overleg kan dit ook sneller. Daarnaast hangt ook veel af van hoe snel ik feedback van je ontvang. 

Een professioneel logo laten ontwerpen kost bij Birdie Design €499. Hierbij heb je keuze uit 3 verschillende ontwerpen. Ik hanteer geen maximaal aantal revisierondes, omdat ik het belangrijk vind dat jij 100% tevreden bent. Het is tenslotte onderdeel van jouw online identiteit als bedrijf.

Bij oplevering ontvang je, alle benodigde bestandsformaten, maar ook een mini stijlgids met kleurenpallet die je ook kunt gebruiken voor je website of andere uitingen.  

 Je krijgt na betaling een mapje met daarin alle benodigde bestanden voor on- en offline gebruik. Wij leveren de bestanden uiteindelijk op in: JPG, PNG, AI, EPS, PDF. Heeft jouw logo ook nog kleurvariaties? Dan krijg je daar uiteraard ook alle bestanden van. Je krijgt sowieso ook een zwart-wit versie naast het logo in kleur.

 Ja, je krijgt de eigendomsrechten bij oplevering. Wel behoud ik het recht om je logo eventueel te laten zien in mijn portfolio.

Ik lever alle bestanden drukklaar af, maar daarna ben je zelf verantwoordelijk voor het kiezen van een drukker. Uiteraard kan ik je van advies voorzien. In overleg is mogelijk dat ik, tegen een kleine meerprijs, ook zorg voor het drukwerk.

Neem gerust contact met me op via de contactpagina. Laat een bericht voor me achter en ontvang binnen 24 uur een reactie. Het is ook mogelijk om een appje te sturen.

Wat klanten vinden

mode ontwerper klassiek en elegant logo ontwerp

Benjamin Rando

Fashion designer

“Ik heb mijn logo laten ontwerpen door Birdie Design. Het was een absoluut een fijne ervaring om met Michelle samen te werken. Uiterst professioneel, snel en betrouwbaar. Het eindproduct dat ik heb ontvangen overtreft mijn stoutste verwachtingen. Op elk stukje ontwikkelingsfeedback werd onmiddellijk gereageerd. Ik zou niet aarzelen om Birdie Design aan te bevelen voor al uw grafische ontwerpbehoeften!”

leadership zakelijk logo

Chantalle Moerker

Eigenaar

“Ik had een logo en huisstijl nodig voor mijn bedrijf Inner Leadership. Ik vond Michelle via internet. Ik heb enkel goede ervaringen met haar gehad. Ze is erg competent, werkt vlug, is professioneel en denkt met je mee. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!”

logo design J monogram with music note

Jan van Seters

Countertenor & Dirigent

“Ik ben erg tevreden over mijn logo, cv en website. De samenwerking beviel zo goed dat Michelle ook mijn website onderhoud. De website straalt uit wie ik ben en laat duidelijk zien wat ik doe. Michelle gaat net dat stapje extra door me zelfs te helpen met fotografie. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!”

Nieuw logo laten ontwerpen?

Ben jij er klaar voor om een nieuw logo te laten ontwerpen voor jouw business? Of heb je interesse in een andere grafische uitingen? Samen zetten we een sterk merk neer en potentiële klanten zien waar je bedrijf voor staat. Neem contact met me op zodat we samen jouw project kunnen starten.

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.