Ik ontwerp .

Birdie Design ontwerpt logo’s en huisstijlen, promotiemateriaal zoals flyers, posters en advertenties, ontwikkelt websites en verzorgt ook het onderhoud voor jouw website. 

Onder het motto van less is more werkt Birdie Design met je samen om tot een ijzersterk concept en ontwerp te komen. Bij een goed ontwerp is het niet de vraag wat je er allemaal bij kunt doen, welke tierelantijntjes je kunt toevoegen, maar juist wat je nog kunt weglaten. Birdie design maakt strakke, moderne en simpele ontwerpen die de tand des tijds zullen weerstaan. Met een oog op de huidige trends, maar altijd met de toekomst in het vizier.

Even voorstellen: Michelle

Het creatieve brein achter Birdie Design ben ik: Michelle van Seters. Ik ben grafisch vormgever en woon in Ouddorp, Goeree-Overflakkee. Dankzij Birdie Design kan ik dagelijks doen wat ik het liefste doe: mooie, functionele ontwerpen creëren. Het is mijn passie om mensen en mede ondernemers te helpen om hun droom te realiseren en hun visie visueel vorm te geven.

Als ik niet bezig ben met Birdie Design dan lees ik een goed boek, ga ik naar musea, het theater of bioscoop. Daarnaast schilder en fotografeer ik graag. Sinds kort heb ik daarom mijn eigen webshop opgericht: MDRN HOME. Tenslotte reis ik ontzettend graag. Ik ben vooral gek op city trips. Vooral Boedapest is een favoriete reisbestemming van mij. 

Birdie Design Eigenaar Michelle van Seters

Portfolio

Een greep uit mijn werk

Scroll naar top