Gratis website analyse

Heb jij je ooit afgevraagd of je wel alles uit jouw website haalt? Wordt jouw website gevonden via Google? Vaak valt er aan bijna elke website wel wat te verbeteren. Daarom heb ik mijn gratis website analyse ontwikkeld.

Ik geef elke maand 4 keer een gratis analyse t.w.v. €50,-  weg. Dit is een uitgebreide analyse met o.a.:

  • Wat gaat er goed (ook belangrijk te benoemen)?
  • Hoe is je vindbaarheid via Google?
  • Hoe zit je website technisch in elkaar? Zitten er fouten in je website?
  • Is je website responsive?
  • Is je website nog up-to-date?

 Lees ook zeker mijn blog met 8 tips om je website te verbeteren.

Krijg tips om je website te verbeteren. Soms kun je zelf je website aanpassen en soms zijn er wat meer rigoureuzere aanpassingen nodig. Het gaat er om dat  je een meer professionele en gebruiksvriendelijke website neer kunt zetten. Een website die klanten voor je gaat winnen en waar je trots op kunt zijn! 

gratis website analyse - gratis en vrijblijvend website advies

Natuurlijk help ik je graag om eventuele aanpassingen door te voeren en om zo dus meer uit je website te halen. Het is dus mogelijk om het aan mij uit te besteden, maar dit is zeker geen vereiste. Mijn website analyse zijn geheel gratis en vrijblijvend. Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie terug.

Ja, ik ontvang graag een gratis website analyse!

Ben jij benieuwd hoe het met jouw website er voor staat? Ik geef er elke maand slechts 4 weg. Wacht dus niet langer en ontvang gratis en vrijblijvend professioneel advies. Vul het onderstaande contactformulier in en ontvang vrijblijvend jouw gratis website analyse. 

  Scroll naar top