Website onderhoud

Waarschijnlijk sta je niet gelijk bij stil dat websites onderhoud nodig hebben. Als de website live is, dan is het toch klaar?

Elke website, en zeker WordPress websites, hebben onderhoud nodig. Een thema krijgt nieuwe functies, fouten worden opgelost en updates voor de veiligheid. Er komen namelijk regelmatig updates uit voor WordPress, je thema en plugins.

Ook kan het gebeuren dat een update voor een conflict zorgt met een plugin waardoor er iets in je website breekt en niet meer werkt. In dat geval moet dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. 

Wordpress Website Onderhoud - Birdie Design

Met een onderhoudscontract het je altijd een schone en veilige WordPress website en zijn alle onderdelen up-to-date. Geen zorgen meer maken over back-ups en of je per ongeluk “iets” fout hebt gedaan. Je wilt regelmatig nieuwe content toevoegen aan je website, maar  niet iedereen heeft de tijd, de zin of de kennis om dit zelf te doen. In dat geval biedt een onderhoudscontract dus uitkomst.

Diensten

Wat kan ik voor jou doen?

Bespaar jezelf tijd en stress. Sluit een onderhoudscontract af voor jouw website. Afhankelijk van het onderhoudspakket dat je kiest, bied ik de volgende services aan. 

Thema updates

Om de zoveel weken wordt een WordPress thema geüpdate. Hier gaat er echter nogal eens iets mis: bepaalde onderdelen werken niet meer of zien er heel raar uit. Door updates eerst uit te testen kunnen dit soort problemen voorkomen worden. Komen er toch problemen voor? Dan probeer ik die voor je op te lossen.

Plugin updates

Ook met plugins gaat het nogal eens mis. Daarom test ik eerst zowel thema als plugin updates op een “staging” site (een soort test site) waardoor je live website niet wordt aangetast. Gaat er op de test site iets stuk dan zoek ik net zo lang naar een oplossing voordat ik de update op je live website doorvoer.

Back up's

Het is altijd verstandig om regelmatig een backup te maken van je gehele website. Zeker voordat je updates gaat uitvoeren. Je wilt niet dat belangrijke pagina’s, blogpost en dergelijke verloren gaan. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, zorg ik er voor dat er van je website regelmatig een backup wordt gemaakt. 

Broken links controle

Iedereen komt het wel eens tegen: je klikt op een link binnen een website om vervolgens een 404 melding te zien. De link werkt niet meer. Heel vervelend, want de kans bestaat dat je bezoekers snel je website verlaten. Door te controleren op ‘broken links’ kan dit probleem gemakkelijk voorkomen worden. 

Beveiligingscontrole

WordPress is een fantastisch CMS, maar door de enorme populariteit is het ook erg aantrekkelijk voor kwaadwillenden. Ik zorg er voor dat je website zo veilig mogelijk is door plugins te installeren die spam en malware tegenhouden. Ook controleren we zelf regelmatig of alles nog veilig is. 

Content plaatsing

Het fijne van WordPress is dat het redelijk gemakkelijk is om er mee om te gaan. Er is wel een leercurve, maar als je een beetje technische aanleg hebt, dan is dat geen probleem. Geen zin of tijd in om je hier in te verdiepen? Geen probleem, want ik plaats graag jouw content voor je.

Prijslijst

Pakketten

Ik werk met pakketten met een vaste prijs. Zo weet je ten allen tijde waar je aan toe bent. Past wat je zoekt niet in 1 van deze pakketten? Geen probleem. Neem contact met mij op dan maak ik voor u een offerte op maat. 

De onderstaande prijzen, zijn de prijzen per maand. Het is ook mogelijk om per jaar te betalen. In dat geval krijg je zelfs 2 maanden gratis onderhoud!

Basic

35
per maand
 • Thema updates
 • Plugin updates
 • Back up 1x per maand

Standaard

59
per maand
 • Thema updates
 • Plugin updates
 • Back up 2x per maand
 • Broken links controle 1 x per maand
 • Beveiligingcontrole 1 x per maand
 • Content plaatsing 1 uur per maand

Premium

79
per maand
 • Thema updates
 • Plugin updates
 • Back up 4x per maand
 • Broken links controle 2 x per maand
 • Beveiligingcontrole 2 x per maand
 • Content plaatsing 3 uur per maand
Meest gekozen

Proces

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb jij een WordPress website die je graag door mij wilt laten onderhouden? Ik help je graag bij het onderhoud van je WordPress website. Als de website niet door Birdie Design is gebouwd dan moeten ik eerst onderzoek doen naar je website. Ik kijk dan of er eventuele problemen zijn die eerst opgelost moeten worden. Dit kost eenmalig €75. Als er inderdaad problemen zijn met je website dan overleg ik wat er wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. Zijn er geen problemen dan kunnen we gewoon het onderhoudscontract opstellen. 

Is jouw website wel door mij gebouwd? Dan zijn er geen extra kosten en kan ik gelijk beginnen met het onderhouden van jouw website. Je krijgt bij je website sowieso 1 – 3 maanden gratis het Premium onderhoudspakket zodat je je de eerste maand(en) na het bouwen van je website niet hoeft druk te maken over het onderhouden van je WordPress website. 

Contact

Liever de dingen doen waar je goed in bent?

Bespaar jezelf een hoop stress en tijd en sluit een onderhoudscontract bij Birdie Design af. Zo kun jij je bezig houden met je bedrijf en de dingen doen waar jij goed in bent!

Scroll naar top