Website ontwerp & ontwikkeling

Je website is waarschijnlijk het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Het is tenslotte vaak het eerste het eerste contactmoment van potentiële klanten. Een professionele en goed functionerende website is een cruciale succesfactor voor een succesvol bedrijf. Een mooi, modern en eigentijds ontwerp waarbij over elke detail is nagedacht is een must. 

De gebruikerservaring is ook een belangrijk onderdeel van webdesign. Wanneer mensen je website bezoeken, hebben ze vaak een doel. Jij wilt dat ze dat doel op zo’n efficient mogelijke manier bereiken. Anders riskeer je dat je bezoekers gefrustreerd raken en je website verlaten, wellicht om nooit meer terug te keren. 

Voor je Google ranking ook belangrijk dat er bijvoorbeeld een SSL certificaat is geïnstalleerd, er sprake is van een mobile first aanpak, geen “broken links”, enzovoort.

Website Design Development - Birdie Design

Ik zorg er voor dat jouw website technisch in orde is en dat hij werkt om zowel desktop als op tablets en smartphones. Ik installeer plugins een een SSL certificaat om je website veilig te houden. Ik voornamelijk met WordPress. WordPress websites zijn relatief makkelijk zelf te onderhouden, maar het is ook mogelijk dat ik je website blijf onderhouden. Lees er meer over op de website onderhoud pagina.

Diensten

Wat kan ik voor jou doen?

Ik bouw de meeste websites met WordPress, maar codeer soms  ook handmatig een custom website met bijvoorbeeld het framework Bootstrap. Welke manier ik ook gebruik; ik zorg er voor dat je website ten allen tijde responsive is. 

Website design

Je website is het vaak eerste waarmee je potentiële klant in aanraking met jouw bedrijf komt. Het is daarom belangrijk dat je website goed communiceert wat je bedrijf doet en waar het voor staat en wat je visie is . Je website is de plek om te laten zien dat je goed bent in wat je doet. 

WordPress websites

WordPress is het meest populaire website platform (oftewel CMS). Maar liefst 15% van alle ‘s werelds top websites draaien op WordPress. Niet zonder reden, want je kunt je WordPress website makkelijk updaten, content veranderen of toevoegen, een blog beginnen, en meer. 

Responsive Websites

Het is eigenlijk een no-brainer, maar mijn websites zijn allemaal responsive. De mobiele weergave is zelfs zo belangrijk geworden dat dit een grote invloed heeft op je Google ranking. Ik zorg ervoor dat je website er ook op de tablet of smartphone goed uit ziet door dit uitvoerig te testen.

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Natuurlijk is elke klant anders, maar het proces is in grote lijnen wel hetzelfde:

Research

Niemand kent jouw bedrijf en branche zo goed als jijzelf. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik daarom een vragenlijst opgesteld. Zo kan ik beter begrijpen wie je bedrijf is, wat jou bedrijf doet, wat voor website je nodig hebt, welke functies de website moet hebben, etc. Vervolgens ga ik de door jou gegeven antwoorden analyseren en doe ik mijn eigen research.

Website Ontwikkelen

Ik zoek een passend WordPress thema, ontwerp de website met WordPress en zorg er ook voor dat de benodigde plugins geïnstalleerd worden. Ik optimaliseer je website zoveel mogelijk voor Google door het installeren en instellen van een SEO plugin, zoekmachine vriendelijke urls, goede semantische code, enzovoort. Bekijk ook de pakketten verderop de pagina voor meer informatie.

Feedback

Nadat het eerste ontwerp staat, geef je feedback op het ontwerp en de functionaliteiten. Ik pas de website verder aan. Dit herhalen we totdat de website helemaal naar jouw zin is.

Oplevering

Na oplevering krijg je gratis, afhankelijk van je gekozen pakket, 1 tot 3 maanden onderhoud en service. Zo kan ik je op weg helpen met je website en zorgen voor een goede start van je website. Het is mogelijk om na deze periode het onderhoud van de website te laten regelen. Kijk voor meer informatie op de website onderhoud pagina.

Voordelen

Wat levert onze samenwerking je op?

Natuurlijk wil je natuurlijk ook weten wat een nieuw website design jou gaat opleveren. Wat kun je verwachten als je met mij gaat samenwerken? 

Contact

Op zoek naar een website voor je bedrijf?

Neem contact met mij op om samen te kijken wat jouw project nodig heeft.

Scroll naar top