Branding & grafisch vormgeving

Je logo is vaak de eerste indruk die je klant krijgt van je bedrijf. Een sterk logo-ontwerp is dus onmisbaar, maar is nog maar slechts het begin van je identiteit. Bij het huisstijl ontwerp is het van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is. De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en een visitekaartje, maar natuurlijk kan een huisstijl nog veel meer bevatten. Denk aan promotiemateriaal, zoals posters, flyers, banners en zeildoeken, maar ook visuals voor social media, en ga maar zo door.  

Twijfel je wat je wilt of weet je niet zeker of je überhaupt toe bent aan een nieuw logo? Neem contact met mij op. Ik voorzie je graag van een eerlijk advies!

Wat ook erg belangrijk is, en waar de meeste ondernemers niet bij stil staan, is het belang van een technisch kwalitatief logo en huisstijl. Zo vaak komt het voor dat men een leuk logo heeft, maar dat in de praktijk blijkt dat er toch het een en ander niet goed gaat met het drukken. Wij leveren altijd bestanden die geschikt zijn voor zowel drukwerk als voor het beeldscherm (dus websites, social media). Zo voorkomen we dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. 

Diensten

Wat kan ik voor jou doen?

Zorg er voor dat jouw potentiële klanten een goede eerste indruk krijgen van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een re-styling of juist een compleet nieuwe identiteit. Ik help je graag.

Logo-ontwerp

Bij het ontwikkelen een logo-ontwerp begin ik eerst met research. Niemand kent jouw branche zo goed als jij zelf, dus willen ik graag samen met je werken om zo tot een tijdloos ontwerp te komen. 

Huisstijl ontwerp

Je logo en volledige huisstijl moeten de essentie van jouw bedrijf  weerspiegelen. Elk element moet herkenbaar zijn als onderdeel van je merk. Consistentie is dus van groot belang bij de ontwikkeling van jouw huisstijl.

Promotiemateriaal

Nu je een logo en huisstijl hebt, wordt het natuurlijk ook tijd om je bedrijf te promoten. Natuurlijk ontwerp ik ook promotiemateriaal, zoals posters, flyers, brochures, (kerst)kaarten, enzovoort.

Beeld

Je bij mij ook terecht voor uitingen die niet gedrukt gaan worden, maar vooral gebruikt gaan worden op websites of social media.  Denk bijvoorbeeld aan iconen, visuals voor websites en social media, infographics, enzovoort.

Re-styling

Ben je niet op zoek naar een compleet nieuwe identiteit? Is je huidige logo gedateerd, maar wil je toch elementen behouden? Heb je bijvoorbeeld ooit eens een logo in Paint gemaakt en gebruik je deze nog steeds? Laat ons het logo opfrissen!

Consultancy

Bij het opzetten van een nieuwe identiteit komt veel kijken. Het kan nogal eens overweldigend zijn met al die vaktermen. Zie je door de bomen het bos niet meer? ik bied  je graag de helpende hand en adviseer je graag. 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Natuurlijk is elke klant anders, maar het proces is in grote lijnen wel hetzelfde. We beginnen met research, dan komt de ontwerpfase, daarna volgt de feedback rondes en tenslotte de oplevering van alle bestanden.

Research

Niemand kent jouw bedrijf en branche zo goed als jijzelf. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik daarom een vragenlijst opgesteld. Zo kan ik beter begrijpen wie je bedrijf is, wat jou bedrijf doet, wat je nodig hebt, etc. Vervolgens ga ik de door jou gegeven antwoorden analyseren en doen ik ook mijn eigen research.

Ontwerpen

De volgende stap is om te beginnen met het ontwerpen. Je ontvangt minimaal 3 voorstellen en maximaal 5 voorstellen. Het is mijn ervaring dat 3 meestal genoeg is. Na overleg kan soms blijken soms dat er toch nog 2 extra voorstellen nodig zijn. Het belangrijkste voor mij is dat jij helemaal tevreden bent over het ontwerp.

Feedback

Nadat je de ontwerpen hebt ontvangen volgt er een feedback ronde. Aan de hand van jouw feedback pas ik 1 of meerdere ontwerpen aan. Dit herhalen we net zo lang totdat we een definitief logo en/of huisstijl ontwerp hebben.

Oplevering

Pas als jij 100% tevreden bent, gaan we over tot de oplevering. Je krijgt alle bestanden drukklaar geleverd. Ook krijg je bij een logo ontwerp diverse bestandsformaten die geschikt zijn voor het beeldscherm. Wat je precies krijgt geleverd ligt ook aan het pakket. Bekijk ze hieronder.

Voordelen

Wat levert onze samenwerking jou op?

Natuurlijk wil je natuurlijk ook weten wat een nieuw logo design en/of huisstijl ontwerp jou gaat opleveren. Wat kun je verwachten als je met mij gaat samenwerken? 

Contact

Klaar voor een nieuwe identiteit?

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf een visuele identiteit of redesign te geven? Ik sta voor je klaar!

Scroll naar top