Leer zelf je wordpress website te onderhouden

Elke website die met WordPress is gemaakt heeft onderhoud nodig. Ontwikkelaars brengen updates uit voor WordPress zelf, je thema en plugins. Dit doen ze om een veiligheidslek, problemen compatibiliteit of andere problemen te verhelpen. Ook lanceren ze soms nieuwe functies.

Je moet zelf in de gaten houden of je website nog veilig is, snel genoeg is en of je website na het updaten nog naar behoren werkt. Kortom, een WordPress website vereist ook na lancering wel wat werk.

WordPress onderhoud is misschien niet het leukste klusje, maar wel nodig. Het vereist ook wel enige kennis om het onderhouden van je website goed te doen. Heb je geen idee hoe je je eigen website moet onderhouden? Dan biedt mijn WordPress onderhoud e-book uitkomst! 

Hoe onderhoud ik mijn wordpress website ebook

Wat ga je leren?

Na het lezen van mijn WordPress onderhoud e-book weet je:

Een backup maken

Vroeg of laat gaat er iets mis. Er treedt een plugin conflict op, je delete zelf per ongeluk wat van je website of er zit een bug in een update. Geen probleem wanneer jij een recente update paraat hebt staan. In dit hoofdstuk leer je dan ook alles over het maken van een back-up.

Veilig je website updaten

Het updaten van je website is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet. Je moet weten wat er eventueel mis kan gaan en hoe je dit kan oplossen. In dit hoofdstuk kom je alles te weten over WordPress updates.

Wordpress ebook - hoe onderhoud ik mijn wordpress website

De veiligheid van je website

De populariteit van WordPress brengt ook gevaren met zich mee. Onbeveiligde WordPress websites zijn een gewillig slachtoffer voor hackers en kwaadwillenden. Hoewel niets 100%veilig is, is het wel belangrijk dat je kwaadwillenden het zo moeilijk mogelijk maakt. In dit hoofdstuk leer je alles over WordPress en veiligheid.

Optimale prestaties

Het verbeteren van de prestaties en laadsnelheid van je website behoort ook tot het onderhouden van een WordPress website. Te trage websites zullen er niet in slagen om succesvol te zijn. Een trage of snelle website heeft effect op het succes van jouw bedrijf. In dit hoofdstuk leer je alles over website optimalisatie.

Zelf problemen oplossen

Je zult ongetwijfeld een keer een probleem krijgen met je website. Dat kan soms een ernstig probleem zijn, maar gelukkig zijn het vaker kleine problemen je relatief makkelijk kunt oplossen. In dit hoofdstuk vertel ik je alles over de meest voorkomende problemen die je kunt tegenkomen en vertel ik je natuurlijk hoe je ze kunt oplossen.

Wordpress onderhoud ebook

Wil je zelf leren je website te onderhouden?

Wil jij niet afhankelijk zijn van iemand die je website voor je onderhoud? Wil je zelf leren je eigen WordPress website te onderhouden?

Voor slechts €7,50 leer je hoe alle kneepjes van het onderhouden van een website!

Scroll naar boven
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.