WordPress onderhoud e-book

Elke website die met WordPress is gemaakt heeft onderhoud nodig. Ontwikkelaars brengen updates uit voor veiligheid en extra functies. Je moet zelf in de gaten houden of je website nog veilig is of snel genoeg. Kortom, een WordPress website vereist ook na lancering wel wat werk.

Heb je geen idee hoe je je eigen website moet onderhouden? Dan biedt mijn WordPress onderhoud e-book uitkomst! 

Wordpress onderhoud ebook

Wat ga je leren?

Wat ga je leren met dit WordPress onderhoud e-book?

  • Hoe je een back-up maakt
  • Hoe je op een veilige manier je WordPress website kunt updaten
  • Hoe je je website veilig kunt houden
  • Hoe je je website optimaliseert voor optimale prestaties
  • Hoe je een aantal veel voorkomende problemen kunt oplossen

Een back-up maken

Vroeg of laat gaat er iets mis. Er treedt een plugin conflict op, je delete zelf per ongeluk wat van je website of er zit een bug in een update. Geen probleem wanneer jij een recente update paraat hebt staan. In dit hoofdstuk leer je dan ook alles over het maken van een back-up.

Veilig updaten

Het updaten van je website is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet. Je moet weten wat er eventueel mis kan gaan en hoe je dit kan oplossen. In dit hoofdstuk kom je alles te weten over WordPress updates.

Veiligheid

De populariteit van WordPress brengt ook gevaren met zich mee. Onbeveiligde WordPress websites zijn een gewillig slachtoffer voor hackers en kwaadwillenden. Hoewel niets 100%veilig is, is het wel belangrijk dat je kwaadwillenden het zo moeilijk mogelijk maakt. In dit hoofdstuk leer je alles over WordPress en veiligheid.

Optimale prestaties

Het verbeteren van de prestaties en laadsnelheid van je website behoort ook tot het onderhouden van een WordPress website. Te trage websites zullen er niet in slagen om succesvol te zijn. Een trage of snelle website heeft effect op het succes van jouw bedrijf. In dit hoofdstuk leer je alles over website optimalisatie.

Problemen

Je zult ongetwijfeld een keer een probleem krijgen met je website. Dat kan soms een ernstig probleem zijn, maar gelukkig zijn het vaker kleine problemen je relatief makkelijk kunt oplossen. In dit hoofdstuk vertel ik je alles over de meest voorkomende problemen die je kunt tegenkomen en vertel ik je natuurlijk hoe je ze kunt oplossen.

Voor wie is dit e-book bedoelt?

Dit e-book is voor iedereen die een WordPress website heeft en zelf het onderhoud wil gaan doen. Mijn webdesign klanten krijgen dit e-book gratis, maar ik wil iedereen in staat stellen om zelf zijn WordPress website te onderhouden. Daarom stel ik dit e-book ook beschikbaar voor iedereen die geen klant is van mij voor slechts €7,50.

Scroll naar top
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.