WordPress Onderhoud e-book

Je WordPress website onderhouden klinkt misschien als een moeilijke klus. Met mijn WordPress Onderhoud e-book leer ik je hoe je zelf je website kunt onderhouden.  

Na lancering vergt een WordPress website wel wat werk. Er worden regelmatig nieuwe updates uitgebracht voor WordPress zelf, je thema en plugins. Daarnaast moet je zelf er voor zorgen dat je website veilig is om kwaadwillenden het zo moeilijk mogelijk te maken om je bijvoorbeeld te hacken. 

Heb je geen idee hoe je je eigen website moet onderhouden? In mijn WordPress Onderhoud e-book vind je een uitgebreide handleiding waarin je leert je eigen website te onderhouden.

zelf je wordpress website onderhouden

Wat ga je leren?

Na het lezen van dit 40 pagina’s tellende WordPress Onderhoud e-book weet je:

Een back-up maken

Vroeg of laat gaat er iets mis. Er treedt een plugin conflict op, je delete zelf per ongeluk wat van je website of er zit een bug in een update. Geen probleem wanneer jij een recente back-up paraat hebt staan. In dit hoofdstuk leer je dan ook alles over het maken van een back-up.

Veilig je website updaten

Het updaten van je WordPress website is niet moeilijk. Sterker nog, normaal gesproken duurt dit maximaal 5 tot 10 minuten.  Je moet alleen wel weten wat je doet. En vooral: je moet weten wat er eventueel mis kan gaan en hoe je dit kan oplossen. In dit hoofdstuk leer je alles over hoe je WordPress updates uitvoert.

wordpress onderhoud handleiding

De veiligheid van je website

De populariteit van WordPress brengt ook gevaren met zich mee. Onbeveiligde WordPress websites zijn een gewillig slachtoffer voor hackers en kwaadwillenden. Hoewel niets 100%veilig is, is het wel belangrijk dat je kwaadwillenden het zo moeilijk mogelijk maakt. In dit hoofdstuk vertel ik je alles over welke aanvallen je rekening mee moet houden en hoe je je WordPress website zo goed mogelijk hier tegen kan beschermen. 

WordPress website optimaliseren

Ook dit is een onderdeel van WordPress onderhoud. Het verbeteren van de prestaties en laadsnelheid van je website is een belangrijke taak waar je regelmatig aandacht aan zult moeten besteden. Te trage websites zullen er niet in slagen om succesvol te zijn. Een trage of snelle website heeft effect op het succes van jouw bedrijf. In dit hoofdstuk leer je alles over website optimalisatie.

Zelf problemen oplossen

Je zult ongetwijfeld een keer een probleem krijgen met je website. Dat kan soms een ernstig probleem zijn, maar gelukkig zijn het vaker kleine problemen je relatief makkelijk kunt oplossen. In dit hoofdstuk vertel ik je alles over de meest voorkomende WordPress problemen die je kunt tegenkomen en vertel ik je natuurlijk hoe je ze kunt oplossen.

wordpress onderhoud e-book - zelf je WordPress website onderhouden

Zelf je WordPress website onderhouden?

Wil jij niet afhankelijk zijn van iemand die je website voor je onderhoud? Ga je zelf het onderhoud van je WordPress website regelen?

Voor slechts €7,50 leer ik je in 40 pagina’s hoe je helemaal zelf je website kunt onderhouden!

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.