Een sportief logo ontwerp

Top Fit Salland zocht een sportief logo en ditto huisstijl. Natuurlijk mochten ook de Sallandse heuvels niet ontbreken.

Diensten

Logo ontwerp
Briefpapier
Visitekaartjes
Enveloppen

sportief visitekaartjes ontwerp Top Fit Salland
Top Fit Salland - Fris logo ontwerp op hangbord
Sportief huisstijl ontwerp voor Top Fit Salland

Over dit project

Top Fit Salland zocht een fris, sportief logo & huisstijl ontwerp. Het logo moest energie, fitheid en plezier uitstralen. Ook een verwijzing naar de Sallandse heuvels was een pre.
Top Fit Salland - Logo ontwerp gedrukt op papier

Een sportieve en energieke uitstraling

Het logo van Top Fit Salland is conform de briefing een strak, modern en energiek logo met frisse kleuren. Het figuurtje straalt energie en enthousiamse uit. De twee subtiele heuveltjes is natuurlijk een abstracte verwijzing naar de Sallandse heuvels. De kleuren blauw en groen ondersteunen ook het positieve, actieve gevoel van het logo.
Top Fit Salland - Fris en sportief briefpapier ontwerp

Een fris ontwerp voor de huisstijl

Bij een fris, sportief en energiek logo hoort een ditto huisstijl. De frisse stijl van het logo is dan ook doorgetrokken naar het ontwerp van het briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Het logo kan ook op een donkere achtergrond gebruikt worden. Daarom leek het mij leuk om dit ook terug te laten komen in de huisstijl. Op alle uitingen hebben we een zwart vlak met daarin het logo geplaatst. Het beeldmerk komt ook terug in transparante vorm op de enveloppen en het briefpapier. 

Een Sportief logo laten ontwerpen?

Ben jij ook op zoek naar een logo waarbij je gelijk zin krijgt om te gaan sporten? Ik ontwerp graag een sportief logo voor je.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.