Logofolio

Een verzameling van logo’s die ik door die jaren heen heb ontworpen. Sommige logo’s zijn nog niet gebruikt en zijn daarom ook nog te koop. Sommige logo’s zijn al wel verkocht, maar hebben geen eigen portfolio pagina.

Logofolio van Birdie Design

Ontdek meer logo's in de webshop

Sommige logo’s worden niet gekozen door een opdrachtgever. Dit zijn vaak super mooie logo’s waar niets mee gedaan wordt. Daarom bied ik de beste ongebruikte logo’s aan tegen een gereduceerd tarief in mijn webshop. 

Op zoek naar een zakelijk logo ontwerp?

Ik help je graag met het ontwerpen van een logo. Neem contact met me op.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.