Een muzikaal logo voor een damesensemble

Damesensemble Joyfull Voices uit Goeree-Overflakkee zochten een elegant, vrouwelijk logo. Daarnaast ontwierp Birdie Design een poster ter promotie van een benefietconcert.

Diensten

Logo ontwerp
Poster design

Joyfull Voices - Muzikaal Logo ontwerp
Joyfull Voices - Logo & Poster Design

Over dit project

De oplettende lezer zal het al hebben gezien: in de naam zit een foutje. Joyfull hoort eigenlijk slechts met 1 “l”. Uiteindelijk besloot het damesensemble dit te houden als een soort van grapje. Ze zijn tenslotte “full” of “joy” wanneer ze zingen. De dames zingen voornamelijk licht klassieke muziek en treden regelmatig op, voornamelijk op Goeree-Overflakkee.

muzikaal logo ontwerp

Een elegant en muzikaal logo met vrouwelijke touch

Het was de wens van Joyfull Voices om een mooi logo te hebben dat goed weergeeft waar ze voor staan. Elegant en een tikje vrouwelijk met een link naar de muziek.

Birdie Design heeft voor het damesensemble dit logo ontworpen. Het beeldmerk bestaat uit een g-sleutel met een hoofd van een vrouw er in verwerkt. Een g-sleutel heeft mooie, ronde en elegante vormen wat goed bij het ensemble past.

elegant vrouwelijk logo met muzieksleutel
elegant muziek logo met gsleutel

Een modern en fris poster ontwerp voor het goede doel

Naast het logo heeft Birdie Design ook de poster ontworpen voor het benefietconcert t.b.v. Jasmijn in Actie. Deze avond werd georganiseerd in samenwerking met het Christelijk gemengd koor “Laudate Dominum”. Jasmijn probeert geld in te zamelen om zo SMA de wereld uit te krijgen. “SMA de wereld uit!” is een campagne van het Prinses Beatrix Spierfonds. Enige vereiste voor de poster was uiteraard dat alle informatie er duidelijk op stond. Omdat klassieke en Christelijke muziek soms een wat stoffig imago heeft, besloot ik om een moderne en frisse poster te ontwerpen die op zou vallen tussen alle andere concert posters. Omdat dit een samenwerking was met een ander koor besloot ik om de kleuren van het Prinses Beatrix Spierfonds te gebruiken.
Concert poster modern en fris ontwerp

Op zoek maar een muziek logo?

Wil jij ook een mooi muzikaal logo? Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.