Logo & Poster

Damesensemble Joyfull Voices uit Goeree-Overflakkee zochten een elegant, vrouwelijk logo. Daarnaast ontwierp Birdie Design een poster ter promotie van een benefietconcert. 

Diensten

Logo ontwerp          Poster ontwerp
Joyfull Voices damesensemble logo design in spot uv

Concept

Over het project

Een elegant en muzikaal logo-ontwerp

De oplettende lezer zal het al hebben gezien: in de naam zit een foutje. Joyfull hoort eigenlijk slechts met 1 “l”. Uiteindelijk besloot het damesensemble dit te houden als een soort van grapje. Ze zijn tenslotte “full” of “joy” wanneer ze zingen. De dames zingen voornamelijk licht klassieke muziek en treden regelmatig op, voornamelijk op Goeree-Overflakkee.

Het was de wens van Joyfull Voices om een mooi logo te hebben dat goed weergeeft waar ze voor staan. Elegant en een tikje vrouwelijk met een link naar de muziek. Birdie Design heeft voor het damesensemble dit logo ontworpen. Het beeldmerk bestaat uit een g-sleutel met een vrouwelijk hoofd er in verwerkt. Een g-sleutel heeft mooie, ronde en elegante vormen wat goed bij het ensemble past.

Logo ontwerp Joyfull Voices_portfolio next
Joyfull Voices - Poster voor concert

Een modern en fris poster ontwerp voor het goede doel

Naast het logo heeft Birdie Design ook de poster ontworpen voor het benefietconcert t.b.v. Jasmijn in Actie. Deze avond werd georganiseerd in samenwerking met het Christelijk gemengd koor “Laudate Dominum”. Jasmijn probeert geld in te zamelen om zo SMA de wereld uit te krijgen. “SMA de wereld uit!” is een campagne van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Enige vereiste voor de poster was uiteraard dat alle informatie er duidelijk op stond. Omdat klassieke en Christelijke muziek soms een wat stoffig imago heeft, besloot ik om een moderne en frisse poster te ontwerpen die op zou vallen tussen alle andere concert posters. Omdat dit een samenwerking was met een ander koor besloot ik om de kleuren van het Prinses Beatrix Spierfonds te gebruiken. 

Joyfull Voices - Muzikaal Logo ontwerp
Joyfull Voices - Logo ontwerp in zwart wit

Portfolio

Meer zoals dit project

logo J monogram met muzieknoot - muzikaal logo ontwerp

Website & Branding

Birdie Design mocht voor countertenor, dirigent en zangpedagoog Jan van Seters een logo, cv en website ontwerpen.

Dickie - Visitekaartje Ontwerp

Logo & Huisstijl

Een abstract en fris logo ontwerp met een huisstijl in dezelfde stijl. Het beeldmerk staat voor de pallets die ze verkopen.

Stoer robuust en industrieel logo ontwerp met vuurtoren en zee

Webshop & Branding

Een logo en huisstijl met diverse uitingen. De uitstraling moest stoer en robuust zijn met een link naar Zeeland. Dezelfde lijn is doorgetrokken naar de webshop.

Scroll naar top
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.