Bedrijfsnaam & Branding

Bij dit project mocht Birdie Design niet alleen een logo ontwerpen, maar ook nog eens de bedrijfsnaam bedenken. Een leuke en uitdagende opdracht dus!

De opdrachtgever was een projectontwikkelaar die zich vooral focust op grootschalige logistiek en herontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed. Zij zochten een chique, slim, jong, enerverend en innovatieve uitstraling.

Diensten

Bedrijfsnaam        Logo-ontwerp
Visitekaartje          PowerPoint template

Concept

Over het project

Een naam & logo-ontwerp met jonge uitstraling

Met dit in gedachten ben ik aan de slag gegaan. Van de 5 voorstellen kwam InnoVesta Projectontwikkeling als winnaar uit de bus. InnoVesta is afgeleid van innovatie en investeren. De naam past ook goed bij de gewenste uitstraling van chique, jong, slim, enerverend en uiteraard innovatief.

Na de naam, was de volgende stap het logo ontwerp. Ook hier heb ik me logischerwijs laten leiden door de gewenste uitstraling. Van de drie voorstellen werd dit logo al snel gekozen als favoriet. Het logo ontwerp is stoer en jong, maar ook chique en elegant. Het logo is zowel op een donkere, als een lichte ondergrond te gebruiken.

InnoVesta - Modern, clean logo ontwerp & branding

PowerPoint template & visitekaartjes

Na de opdracht voor de bedrijfsnaam en het logo, kwam als snel een opdracht voor een PowerPoint template. Het beeldmerk staat wat schuingedrukt en bestaat uit lijnen. Daarom leek het me mooi om dit ook wat terug te laten komen in de template. Natuurlijk is er naast tekst en koppen ook ruimte voor mooie, pakkende foto’s.

Later heeft Birdie Design ook het visitekaartje mogen ontwerpen. Uiteindelijk zijn het twee versies geworden waarbij afgewisseld wordt met een donkere en een witte achtergrond. Het ontwerp is chique, modern en clean.

Hieronder zie je alle uitingen die ik voor InnoVesta heb mogen ontwerpen.

volgende project

Harper Real Estate

Dit was een onofficieel project wat uiteindelijk zo’n mooie website opleverde dat ik deze toch laat zien in mijn portfolio.

Scroll naar top