Een Modern en fris logo

Voor een projectontwikkelaar mocht Birdie Design niet alleen een modern en fris logo ontwerpen, maar ook nog eens de bedrijfsnaam bedenken. Een leuke en uitdagende opdracht dus!

Diensten

Logo ontwerp
Bedrijfsnaam
PowerPoint template ontwerp

visitekaartje ontwerp projectontwikkelaar innovesta
InnoVesta - Modern, clean logo ontwerp & branding
projectontwikkelaar modern logo

Over dit project

De opdrachtgever was een project-ontwikkelaar die zich vooral focust op grootschalige logistiek en herontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed. Zij zochten een chique, slim, jong, enerverend en innovatieve uitstraling.

modern logo Projectontwikkelaar

Een naam & logo-ontwerp met jonge uitstraling

Met dit in gedachten ben ik aan de slag gegaan. Van de 5 voorstellen kwam InnoVesta Projectontwikkeling als winnaar uit de bus. InnoVesta is afgeleid van innovatie en investeren. De naam past ook goed bij de gewenste uitstraling van chique, jong, slim, enerverend en uiteraard innovatief.

Na de naam, was de volgende stap het logo ontwerp. Ook hier heb ik me logischerwijs laten leiden door de gewenste uitstraling. Van de drie voorstellen werd dit logo al snel gekozen als favoriet. Het logo ontwerp is stoer en jong, maar ook chique en elegant. Het logo is zowel op een donkere, als een lichte ondergrond te gebruiken.

InnoVesta PowerPoint Template ontwerp

PowerPoint template & visitekaartjes

Na de opdracht voor de bedrijfsnaam en het logo, kwam als snel een opdracht voor een PowerPoint template. Het beeldmerk staat wat schuingedrukt en bestaat uit lijnen. Daarom leek het me mooi om dit ook wat terug te laten komen in de template. Natuurlijk is er naast tekst en koppen ook ruimte voor mooie, pakkende foto’s.

Later heeft Birdie Design ook het visitekaartje mogen ontwerpen. Uiteindelijk zijn het twee versies geworden waarbij afgewisseld wordt met een donkere en een witte achtergrond. Het ontwerp is chique, modern en clean.

Ook een modern en fris logo?

Ben jij op zoek naar een modern en fris logo ontwerp voor jouw bedrijf? Ik help je graag verder.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.