Moderne logo & huisstijl voor Zwitsers bedrijf

Voor een Zwitsers bedrijf dat leiderschapstrainingen en seminars geeft, heeft Birdie Design het logo en huisstijl ontwerp verzorgt.

Diensten

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
Flyer ontwerp
Powerpoint template
Diverse visuele elementen

Inner Leadership - Logo Design op witte achtergrond
Inner Leadership - Visitekaartjes ontwerp
Inner Leadership - Flyer ontwerp

Over dit project

Het Zwitserse Inner Leadership geeft seminars waarbij je je leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen. Ze zochten een strakke en simpele logo en huisstijl. Het logo mocht zeker niet te spiritueel worden en het liefst niet te veel kleuren.

Inner Leadership Logo Ontwerp op Donker Papier

Een strak logo-ontwerp met een verhaal

De eigenaresse van Inner Leadership had al een idee voor een beeldmerk, namelijk een linksdraaiende spiraal met vijf niveau’s die persoonlijke ontwikkeling symboliseren. Ook was het een wens om het woord “Inner” extra uit te lichten. Het uiteindelijke resultaat zie je hierboven. In eerste instantie was het beeldmerk dezelfde kleur als “Inner”, maar dit was toch net iets te saai. Door een subtiel kleurverloop toe te passen, krijgt het beeldmerk wat meer diepte en ziet het er net wat meer sprankelend uit. Het logo heeft twee versies: 1 versie die gebruikt kan worden op een witte achtergrond en 1 versie die op een donkere achtergrond gebruikt kan worden.

zakelijk briefpapier ontwerp

Een simpele, strakke en stijlvolle huisstijl

Het ontwerp van het briefpapier en visitekaartjes volgen hetzelfde principe als het logo: strak, simpel, stijlvol en zonder franjes.

De PowerPoint template bestaat uit 25 slides en is zo opgezet dat men zelf kan bepalen welke slides men wil combineren. Foto’s zijn in PowerPoint gemakkelijk zelf toe te voegen. De flyer is een template die vooral op de website wordt gebruikt. Er zijn 3 seminars die elk hun eigen flyer hebben met info over de seminar.

Inner Leadership PowerPoint template ontwerp
Inner Leadership - PowerPoint Template Ontwerp
leadership zakelijk logo

Ik had een logo en huisstijl nodig voor mijn nieuwe bedrijf Inner Leadership en heb via Internet Michelle gevonden. Ik heb enkel goede ervaringen met haar gehad. Ze is erg competent, werkt vlug en profesioneel, en denkt mee. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Op zoek naar een zakelijk logo en huisstijl?

Ben jij op zoek naar een zakelijk logo en huisstijl die een verhaal vertelt over jouw bedrijf? Vul het formulier in een ontvang binnen 24 uur een antwoord.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.