Makelaar Website

Dit project is een leuk, onofficieel project wat ik voor mijzelf heb gedaan om meer te leren over de nieuwste versie van Bootstrap. Dit pakte zo goed uit dat deze website een plaatsje krijgt in mijn portfolio. 

Diensten

Website Design

Website design voor een makelaar

Concept

Over het project

Een modern website-ontwerp voor makelaars

Dit webdesign is gericht op makelaars. Het ontwerp is modern en clean. Fotografie is natuurlijk erg belangrijk voor elke website, maar zeker voor een website van een makelaar. Fotografie neemt dan ook in deze website een grote plek in.
Qua techniek maakt de website dus gebruik van de nieuwste versie van Bootstrap. Bootstrap is een framework, een soort van basis, waarop je responsive websites kunt bouwen. De website is dus ook geschikt voor mobiele weergave, wat natuurlijk een absolute must is voor elke hedendaagse website. Daarnaast brengt Bootstrap ook leuke foefjes met zich mee, zoals bijvoorbeeld (fout)meldingen bij een invullen van het contactformulier. Naast het gebruik van Bootstrap, wordt er verder gebruikt gemaakt van HTML5, CSS3 and javascript.

De website maakt ook gebruik van animate.css. Een bibliotheek waarmee je met een klein stukje code gemakkelijk simpele animaties maakt wat je website net wat extra’s geeft zonder dat het je website super zwaar (en dus langzaam) maakt.
Hier beneden zie je het een aantal mock ups van het ontwerp en het complete design van de homepage. De volledige website is hier te bekijken.

Makelaar Website Design Bootstrap - Birdie Design
Makelaar website design homepage voorbeeld

volgende project

Joyfull Voices​

Voor damesensemble Joyfull Voices ontwierp ik o.a. een muzikaal logo en een poster.

Scroll naar top