De beste Black Friday deals voor ondernemers

Black Friday deals voor ondernemers

Het is weer zo ver: Black Friday 2019 is hier! Veel (web)shops beginnen al vroeg met hun Black Friday deals. Niet alleen als je bijvoorbeeld die mooie tv wilt kopen, kun je profiteren van leuke kortingen. Ook voor ondernemers valt een hoop te besparen. In deze blog zet ik de beste Black Friday deals voor ondernemers op een rijtje.

Wat is Black Friday?

Voor wie de laatste jaren onder een steen hebben geleefd en niet weten wat Black Friday precies is nog even een korte uitleg. Black Friday is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Traditioneel de dag na Thanksgiving waar er, met het oog op kerst, met flinke kortingen geshopt kan worden. Dit jaar valt Black Friday op 29 november 2019.

Dan is er ook nog Cyber Monday waar veel online shops kortingen geven. Dat valt dit jaar op 2 december 2019. Veel aanbieders geven echter dagen van te voren al flinke kortingen op hun producten. Je hoeft dus niet meer te wachten op vrijdag (of maandag) om je slag te kunnen slaan.

De beste Black Friday deals voor ondernemers op een rijtje

Hieronder een lijstje met mooie Black Friday deals voor ondernemers, grafisch vormgevers, marketeers en developers. Voor alle details kun je even verder scrollen. Zodra ik nieuwe Black Friday kortingen tegenkom, voeg ik deze toe aan dit artikel.

WordPress thema Astra

black friday deals voor ondernemers - WordPress thema Astra

Dit is persoonlijk 1 van mijn favoriete thema’s. Ik schreef over dit WordPress thema al eerder een review: Astra WordPress thema review. Het is een gebruiksvriendelijk en licht thema (snelle laadtijden) dat veel leuke extra’s biedt. Met Black Friday hebben ze elk jaar een leuke aanbieding. Zo ook dit jaar. Je krijgt 30% korting op alle bundels. Dit betekend dat je al voor $41 per jaar het Astra thema kunt kopen.

Overigens gebruik ik dit thema vaak bij mijn klanten, dus mocht je een website door Birdie Design laten bouwen dan hoef je natuurlijk niet zelf dit WordPress thema aan te schaffen.

Elementor Pro

elementor WordPress builder black friday korting

Elementor is ook verkrijgbaar als gratis versie, maar ben je erg tevreden over deze builder dan kun je natuurlijk gaan voor de pro versie. Je krijgt nu 10% korting het ‘Personal’ pakket, 20% korting op het “Plus” pakket en 30% op het ‘Expert’ pakket. Met het Personal pakket koop je Elementor Pro voor 1 website. Dit pakket kost $44 per jaar met de Black Friday korting. Met het Plus pakket kun je Elementor Pro gebruiken voor 3 website. Dit pakket kost nu $79 per jaar. Het duurste pakket is het Expert pakket waarbij je Elementor Pro voor maar liefst 1000 websites kunt gebruiken. Dit pakket kost $139 per jaar.

Udemy

udemy

Een nieuwe skill leren is nooit verkeerd. Ben jij leergierig? Probeer dan eens Udemy. Een cursus kost op dit moment $9,99. Deze actie loopt nog t/m 29 november. Deze actie gemist? Dan heb ik een kleine tip voor je. Udemy geeft regelmatig kortingen, dus heb je een leuke cursus gevonden die je wilt volgen? Houdt dan de prijs even een tijdje in de gaten. Het zou zomaar kunnen dat je dan alsnog de cursus voor een klein bedrag kunt volgen. Overigens worden de cursussen voor nooit lager dan $9,99 aangeboden.

Adobe Creative Cloud

Deze deal zal niet voor iedere ondernemer van toepassing zijn, maar ben jij werkzaam als grafisch vormgever, developer of marketeer? Dan is de kans groot dat je werkt met Adobe Creative Cloud. Voor nieuwe klanten heeft Adobe een leuke actie. Je krijg namelijk tot 40% korting op het alle apps abonnement van Creative Cloud. Helaas is deze aanbieding niet geldig voor bestaande klanten.

Creative Market

creative market korting

Bij Creative Market krijg je nu 20% korting op een aankoop. Creative Market is een marktplaats voor creatieven. Hier kun je bijvoorbeeld lettertypes, afbeeldingen, mockups, templates en dergelijke kopen.

Themeforest

Ben je op zoek naar een geschikt WordPress thema? Kijk dan ook eens op ThemeForest. Let wel op dat een WordPress thema voldoet aan je eisen. Niet elke thema dat hier wordt aangeboden, is ook technisch van goede kwaliteit. Let er in ieder geval op dat een thema responsive is, SEO vriendelijk en het liefst licht is.

Shutterstock

Op zoek naar stockfoto’s? Dan kun je terecht bij o.a. Shutterstock voor betaalde stockfoto’s. Met de code ‘SS10’ krijg je 10% korting op elke bestelling. Met de code ‘SSUB’ krijg je 20% korting op een abonnement van 750 afbeeldingen.

Liever toch gebruik maken van gratis stockfoto websites? Dit zijn de 5 beste gratis stockfoto websites.

Vodafone Zakelijk

Vodafone Black Friday deal voor ondernemers en zakelijke gebruikers

Ook Vodafone doet mee met Black Friday. Zakelijke gebruikers krijg tot €9,61 korting per maand + voucher van €50 voor accessoires. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de iPhone 11 €3 per maand korting en bij de Samsung Galaxy S10 €5,48.

Yoast

Wie een WordPress website heeft en zich verdiept in SEO, zal plugin Yoast bekend voorkomen. Dit is namelijk de populairste SEO plugin en eigenlijk onmisbaar voor elke website. De werking is vrij simpel en de resultaten kunnen, wanneer goed toegepast, groot zijn. Yoast geeft op dit moment 30% korting op al hun producten.

De beste Black Friday deals voor ondernemers

Dit waren ze dan: de beste Black Friday kortingsacties voor ondernemers. Heb jij zelf ook nog een leuke kortingsdeal gevonden voor Black Friday en is deze ook nog eens geschikt voor ondernemers? Laat het mij dan even weten dan voeg ik hem natuurlijk graag toe aan deze lijst.

de beste black friday deals voor ondernemers pinterest

Deze blog bevat enkele affiliate links.

ComputerComputer

Deel dit artikel

Lees meer van de blog

Verbeter de user experience van je website
Website Design

Verbeter de user experience van je website met deze 10 tips

User experience gaat over de gebruiksvriendelijkheid van je website en is belangrijk voor het succes van je website. Een goede user experience zorgt er namelijk voor dat je bezoekers langer blijven hangen op je website en verhoogt je conversie. Verbeter de user experience van je website met deze 10 tips. Wat is user experience, oftewel

Lees meer »
Google Analytics koppelen aan Wordpress website
Wordpress

Google Analytics koppelen aan WordPress website

Google Analytics koppelen aan je WordPress website? Dit kun je eenvoudig doen met of zonder een plugin. In dit artikel leg ik uit wat Google Analytics doet en waarom het zo belangrijk is voor je website. Ik deel 3 methodes waarmee je WordPress en Google Analytics met elkaar kan linken, zodat je kan zien wat

Lees meer »
tips voor een gebruiksvriendelijke website
Website Design

Een gebruiksvriendelijke website. Usability tips voor je website.

Ik heb het op deze blog wel eens vaker gehad over gebruiksvriendelijkheid, of met een vakterm een goede user experience of usability, van je website. Een gebruikersonvriendelijke website zal namelijk weinig succesvol zijn. Het aanbod is vaak groot voor potentiële klanten, dus het is belangrijk je bezoekers het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook een

Lees meer »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Krijg mijn Website en SEO Checklist

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang mijn website en SEO checklist. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.