Promotiemateriaal ontwerp voor carwash

Deze Limburgse carwash wilde promotiemateriaal  en diverse reclame uitingen laten ontwerpen. Een uitdagende opdracht waarbij ik, naast mijn design skills, ook gebruik moest maken van psychologie. 

Diensten

Flyer ontwerp
Zeildoek ontwerp
Zuilen ontwerp
Poster ontwerp

Carwash Wasprogramma Zuil Ontwerp
Promotiemateriaal ontwerp voor Clean Up Carwash
Clean Up Carwash Branding Grafisch Vormgeving - Homepage

Over dit project

Voor Clean Up Carwash heeft Birdie Design het ontwerp van diverse reclame uitingen en promotiemateriaal verzorgt, zoals zeildoeken, flyers, posters en meer. Er was al een logo-ontwerp en huisstijl, dus het was bij deze opdrachten ook erg belangrijk dat de vormgeving in lijn zou zijn hiermee.

Zeildoek ontwerp voor Clean Up Carwash

De psychologie achter design

De eerste opdracht was gelijk een hele uitdagende opdracht. Clean Up Carwash was op zoek naar een zuil waarop hun wasprogramma’s te zien waren. Hier zit namelijk een hele psychologie achter. Alles is zo ontworpen dat de klant vlugger zal kiezen voor een meer winstgevend programma dan voor een budget programma. Uit onderzoek blijkt namelijk dat men felle kleuren aantrekkelijker vindt. Ook grootte is van belang. Door de competitieve natuur van mensen zullen zij vlugger kiezen voor iets wat groter is afgebeeld dan voor iets wat kleiner is afgebeeld. Op basis van deze gegevens heb ik deze zuil ontworpen.
Clean Up Carwash - Ontwerp Reclamezuil

ontwerp promotiematerialen en reclame uitingen voor de carwash

Naast het ontwerp van de wasprogramma’s heeft Birdie Design ook een reclamezuil (op de foto 1 geheel, maar in werkelijkheid bestaat de zuil uit 3 stukken die boven elkaar geplaatst zijn), een flyer ter promotie van de opening, een flyer ter promotie van hun Facebook kanaal, zeildoeken en posters ontworpen. De flyer van de opening wordt regelmatig aangepast met nieuwe acties. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van een aantal uitingen die Birdie Design heeft ontworpen. Gezien er al een logo en huisstijl was, heb ik gebruik gemaakt van de kleuren van het logo. 

Benieuwd hoe andere uitingen er uit zien? Hieronder zie je foto’s van de rest van de huisstijl.

Promotiemateriaal ontwerp - Facebook flyer - Clean Up Carwash
Clean Up Carwash - Poster design met openingstijden
Clean Up Carwash - Poster

Promotiematerialen laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Wil jij ook professioneel promotiemateriaal laten ontwerpen voor jouw business? Ik help je er graag mee!

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar boven
Verbeter jouw website met deze checklist

Onvang de website en SEO checklist

Verbeter je website met mijn website en SEO checklist. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn website en SEO checklist gratis.