Black Friday Deals 2020 voor Ondernemers

black friday 2020 deals voor ondernemers

Het is weer de tijd van het jaar. Zo’n beetje iedere winkel en webshop geeft korting. Soms veel, soms weinig en heel soms verhogen ze eerst hun prijzen om vervolgens “korting” te kunnen geven. Love it or hate it, maar als je een beetje oplet kun je best wel wat besparen. We zetten de beste Black Friday deals 2020 voor ondernemers voor je op een rij.

WordPress theme Astra

Black Friday Korting op WordPress thema Astra

Mijn favoriete WordPress thema geeft altijd rond deze tijd een mooie korting. Het mooiste is dat de kortingen ook gelden voor bestaande klanten. Heb jij namelijk al een abonnement op Astra wat je per jaar betaald? Dan is het nu de beste tijd om over te stappen naar om dit om te zetten in een Lifetime toegang. Je betaald 1 keer een vaste prijs en daarna ontvang je levenslang updates en nieuwe plugins die ze gaan ontwikkelen in de toekomst. Het is even een flink bedrag, maar geloof me, het betaald zich echt uit. Voor mij is het oprecht de beste investering die ik heb gedaan.

De kortingsacties voor Black Friday 2020:

  • 40% korting voor de eerste 300 van de Essential Bundle. Deze is dus voor de vlugge beslissers.
  • 30% korting op alle aankopen en upgrades.

Geldig: 24 November t/m 1 December 2020

Elementor Pro

Elementor Pro - Black Friday Deals 2020

Wanneer je Astra aanschaft krijg je al veel functies van Elementor Pro, maar toch is Elementor Pro een aanwinst. De beste functie is dat je een pagina kunt stylen en dan vervolgens voor dezelfde soort pagina’s dezelfde stijl kunt gebruiken. Dit bespaart nogal wat tijd en zorgt er voor dat je website er qua stijl consistent is. Ook hier geldt dat je ook als bestaande klant van de korting kunt profiteren bij een upgrade.

De kortingsacties voor Black Friday 2020:

  • 25% korting op het Expert plan
  • 10% korting op het Plus plan

Geldig: 24 November t/m 2 December 2020

Envato Elements

Envato Elements Cyber Monday korting

Marktplaats Envato houdt ook een Cyber Monday sale. Krijg tot 40% korting op hun abonnementen. Je kunt dan onbeperkt WordPress thema’s, grafische elementen, templates, enzovoort downloaden.

De kortingsactie voor Cyber Monday:

  • 40% korting op het onbeperkte download plan

Geldig: 30 November t/m 2 December 2020

Creative Market

creative market black friday korting

Nog een populaire marktplaats voor creatievelingen. Ook bij Creative Market vind je templates, stockfoto’s, grafische elementen en nog veel meer. Profiteer deze Black Friday van mooie kortingen.

De kortingsactie van Creative Market:

  • Tot 75% korting op geselecteerde producten

Geldig: t/m 30 November 2020

Adobe Creative Cloud

adobe creative cloud black friday

Iedere creatieveling kan niet zonder. Adobe Creative Cloud met o.a. Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom en meer met een flinke korting.

De Black Friday kortingsactie van Adobe:

  • 20% korting op alle apps van de Creative Cloud

Geldig: t/m 27 November 2020

Birdie Design Webshop

birdie design black friday korting in de webshop

Last but not least; mijn eigen webshop! Natuurlijk blijft Birdie Design niet achter. Via mijn eigen webshop verkoop ik op dit moment logo templates en social media templates.

Korting in de webshop:

  • 20% op alle producten in de shop

Geldig: t/m 1 December

Clean Talk

clean talk anti-spam plugin black friday sale

Anti-spam plugin Clean Talk houdt ook een Black Friday sale. Dankzij deze plugin ontvang ik geen spam meer.

  • 20% korting

Geldig t/m: Wordt niet vermeldt op de website.

Blijf deze pagina de komende dagen in de gaten houden voor nieuwe deals. Weet jij zelf nog een goede Black Friday deals 2020 voor ondernemers? Laat het me dan weten.

black friday

Deze blog post bevat affiliate links. Wanneer je een product aanschaft ontvang ik een kleine commissie. Uiteraard kost jou dit niets en prijs ik alleen producten aan die ik zelf gebruik en tevreden over ben.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lees meer van de blog

Tips voor een effectieve blog
Bloggen

Tips voor een effectieve blog

Heb jij al een blog? Zo niet, dan zou ik er zeker eens over nadenken toch te beginnen met bloggen. Een blog is namelijk een uitstekende manier om meer verkeer naar je website te leiden. Dat lukt echter alleen als je blogs ook aan een aantal eisen voldoen. In dit blog artikel vind je handige

Lees meer »
Wat is een 301 redirect en hoe stel je deze in
Website Design

Wat is een 301 redirect?

Stel je voor: je hebt een pagina op je website die je weghaalt van je website. Alleen het webadres van deze pagina blijft nog wel een tijdje bestaan in de zoekresultaten van Google. Wanneer je bezoekers via Google deze pagina vinden en er op klikken, krijgen ze een 404 foutmelding. Een 404 error pagina ‘pagina

Lees meer »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top